Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 28.03.2024, 22:12
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Ноябрь » 21 » Wall
01:49
 

Wall

Natascha Romanenko Дорогие друзья! Почитайте это срочное и важное обращение к Азарову по поводу отстрела собак и котов и не только и отправьте от своего имени в кабмин на имя Азарова. адрес:ул. Грушевского 12/2,г.Киев 01008, заказным с уведомлением. Писем со всей Украины должно быть МНОГО! Один в поле не воин!

KOPIRUEM PISMO VNIZU PISCHEM SVOE IMYA I OTPRAVLYAEM NA FB AZAROVU ,ETO OCHEN VAJNO U NAS DO SENTYABRYA TOLKO VREMYA EST ........
https://www.facebook.com/Nikolay.Azarov

Шановний Пане прем'єр міністре!
Звертаємося до Вас, як до ініціатора проекту Закону України “Про реформування та вдосконалення дозвільної системи у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального і невиснажливого використання природних ресурсів та екологічної безпеки, зменшення регуляторного тиску на суб’єктів господарювання” 4344-VI від 07.02.2012р.

У даному проекті містяться поправки, які викликають велику занепокоєність у суспільстві. Мова йдеться про наступні поправки:
1. Стаття 17 Закону України “Про тваринний світ” у місті
«…Дозвіл на спеціальне використання об’єктів тваринного світу видається:
центральним органом виконавчої влади з питань екології та природних ресурсів — на використання об’єктів тваринного світу в межах континентального шельфу та виключної (морської) економічної зони України (крім риби та інших водних живих ресурсів), на добування вовків, лисиць, собак і котів бродячих, ворон сірих, сорок, граків та селекційного та вибіркового діагностичного відстрілу мисливських тварин для проведення ветеринарно-санітарної експертизи у межах території та об’єктів природно-заповідного фонду загальнодержавного значення України, не мисливських видів тварин з науковою, культурно-освітньою, виховною та естетичною ціллю;…», було внесено у перелік тварин собак та котів бродячих. Що саме мається на увазі при добуванні собак та котів бродячих? Це відстріл, чи щось друге? Якщо це відстріл, то в законі не знайдено обґрунтування такої міри. Крім того, як саме відстріл собак та котів бродячих співвідноситься з підписаною Україною Європейскою конвенцією про захист домашніх тварин?
Просимо вас як можна швидше виключити з цього списку собак та котів бродячих, оскільки від зміни місця перебування вони не змінили суті і залишилися домашніми. Відстріл домашніх тварин непередбачений ні якими обставинами Законом України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та Европейскою конвенцією про захист домашніх тварин.

2. У статті 25 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» виключено частину третю, а саме «Створення зоопарку здійснюється на підставі дозволу, що видається центральним органом виконавчої влади з питань охорони навколишнього природного середовища». А також у ст.29 виключено «…надання дозволів на створення зоопарків…». Яке цьому існує обґрунтування? І які саме дозволи повинні мати приватні чи юридичні особи, які створюють зоопарк?
Просимо вас залишити частину третю, оскільки для створення зоопарку необхідно надати інформацію про умови в яких будуть утримуватися дикі тварини, відповідність яких ЗУ «Про захист тварин від жорстокого поводження» повинно перевіряти Міністерство екології та природних ресурсів, перш ніж дозволити створення зоопарку.
3. У статті 26 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» у тексті з поправками « … Робота з експериментальними тваринами може проводитися за наявності дозволу на проведення наукових експериментів над тваринами…» і далі відсутня інформація про те, хто саме має право видавати такий дозвіл.

4. У статті 30 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» виключено «…надання дозволу на використання тварин у спортивних, видовищних заходах, фото- та відеозйомках, при організації розваг…». А так як цим законом досі не заборонено таке варварство, як використання вуличними фотографами тварин, та інші види використання тварин у видовищних закладах, то це означає, що відтепер ви дозволяєте всім бажаючим використовувати тварин, у тому числі і диких, без будь якого дозволу. Це неприпустимо!

Просимо вас залишити цю частину, оскільки для використання тварин необхідно

Просмотров: 507 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz