Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 29.03.2024, 03:34
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Ноябрь » 1 » Wall
12:18
 

Wall

gurtivonka.com - Перша продуктова гуртівня в інтернеті!!! (Офіційна група) гуртівонька - Львів нас любить Є два способи досягнення успіху в шашликовій справі. Це купити його в інтернет гіпермаркеті «Гуртівонька» gurtivonka.com.
Тільки з 23 серпня до 2 вересня 2012 року ШАШЛИК зі свинини в маринаді, 1кг 39,99 грн.
Або довірити цей відповідальний процес власним рукам.
Рецепт приготування Ви можете переглянути нижче…
Приготування шашлику - це цілий ритуал зі своїми правилами і заборонами. Насамперед треба вибрати «правильне» м'ясо для шашлику. Для цієї страви підійде майже будь-яке м'ясо - свинина, баранина, яловичина, козлятина, м'ясо птиці. Хороший шашлик можна приготувати із субпродуктів.

Духмяний, смачним і соковитим шашлик може вийти лише зі свіжого і молодого м'яса з прошарками жиру в пропорції: шар жиру - чотири частини м'яса. Якщо в дальньому кутку вашого холодильника прихований шматок м'яса, з якого ви збираєтеся приготувати шашлик, радимо відмовитися від цього задуму. Смачним шашлик з мороженого м'яса не буде. Скільки б ви його не відбивали і не відмочували в найвишуканішому та найароматнішому маринаді, шашлик буде жорстким і несмачним.
Наступний етап після покупки м'яса для шашлику - маринування. Існують сотні рецептів маринадів для шашлику. Хтось маринує м'ясо в аджиці, хтось у майонезі, лимонному, апельсиновому або гранатовому соку, комусь до вподоби маринад з ріпчастої цибулі, кефіру, сметани, мінеральної води, пива або сухого вина. Комусь смакує шашлик, маринований в грузинських соусах - «Ткемалі» або «Сацебелі», рубаному ківі, діжонськой гірчиці. В якості приправ можна використовувати м'яту, перець, тархун, базилік, майоран, естрагон, паприку, імбир, карі. Зелень в маринад краще класти гілочками, а перед нанизуванням шматочків м'яса на шампур прибрати. Якщо на м'ясі залишиться дрібна трава, то вона швидко згорить, чим зіпсує смак шашлику.
Оцет в якості маринаду для шашлику фахівці використовувати не радять. По-перше, він порушує кислотно-лужне середовище шлунка, а, по-друге, робить м'ясо жорстким і несмачним.
Сіль у маринад для шашлику краще не додавати, інакше вона витягне з м'яса всі соки, і шашлик вийде сухим. Також не варто перетримувати м'ясо в маринаді. Оптимальний час для маринування свинини - 4-5 годин, для маринування баранини - 6-7 годин.
Але, незалежно від того, який маринад для свого шашлику оберете ви, слід пам'ятати дуже важливе правило: маринад обов'язково повинен бути кислим і гострим - щоб шашлик вийшов м'яким і соковитим.
Пам'ятайте, маринувати м'ясо в алюмінієвій або емальованому посуді з тріщинами не можна, оскільки метал, вступаючи в реакцію з м'ясом і кислим маринадом, окислюється, що може не тільки зіпсувати смак шашлику, а й стати причиною отруєння.
І не забудьте про овочі для гарніру - помідори, перець, цибулю, баклажани, кабачки, картоплю та інші природні вітаміни. Не зайвими будуть соуси та свіжа зелень, які зроблять смак шашлику більш насиченим.

Просмотров: 526 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz