Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 29.03.2024, 10:37
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Октябрь » 26 » Відкриття інтернет-центру в бібліотеці-філії № 4 м. білицьке
07:05
 

Відкриття інтернет-центру в бібліотеці-філії № 4 м. білицьке

«Бібліоміст» об’єднує серця

>span>

(подорож до Інтернет простору)

>span>

12 жовтня в бібліотеці-філії № 4 м. Білицьке відбулося святкове відкриття Інтернет-центру з вільним доступом до мережі Інтернет. За перемогу у конкурсі від програми «Бібліоміст» бібліотека отримала 2 комп'ютери, 2 веб-камери, навушники з мікрофонами, принтер та сканер.

>span>

На святкове відкриття Інтернет-центру були запрошені: Білицький міський голова Заварзін Олександр Тихонович, депутат Білицької міської ради Куліш Тетяна Олександрівна, представники громадської організації «Джерело», станції «Юний технік», бібліотекарі з учнями ЗОШ № 8, ЗОШ № 9, ЗОШ № 10, ліцею та користувачі бібліотеки. Урочисте розрізання червоної стрічки стало символічним початком переходу бібліотеки на новий рівень обслуговування, коли користувачі за допомогою Інтернет в бібліотеці відкриють для себе світ без меж.

>span>

Завідуюча бібліотекою Краснопольська Тетяна Володимирівна розповіла про програму «Бібліоміст», про те, що відкриття цього центру стало можливим завдяки участі бібліотек Добропільської міської бібліотечної системи в конкурсі проектів «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» від програми «Бібліоміст». Тетяна Володимирівна зазначила, що відкриття Інтернет-центру в м. Білицьке - значна подія не тільки для бібліотекарів, але й для всіх мешканців міста, тому що всесвітня мережа Інтернет дасть можливість користувачам відкрити для себе нові горизонти життя. Головна мета центру – впровадження нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету в бібліотеці, надання можливості людям-інвалідам жити «життям без кордонів».

>span>

Бібліотекар Гук Лариса Петрівна познайомила присутніх з проектом «Життя, яке бажає жити», за яким буде працювати бібліотека-філія № 4. Білицький міський голова Заварзін О.Т. сказав багато теплих слів в адресу міської бібліотеки, подякував бібліотекарям за плідну працю задля отримання гранту, звернувся до присутніх дітей з проханням дбайливого ставлення до комп’ютерного обладнання та розповів про перспективи культурного розквіту нашого міста.

>span>

Депутат Білицької міської ради Куліш Тетяна Олександрівна розповіла про співпрацю шкіл з міською бібліотекою, про те, що бібліотекарі допомагають дітям в підготовці читацьких конференцій та надають багато інших послуг. Тетяна Олександрівна побажала колективу бібліотеки творчої наснаги та хороших читачів.

>span>

Голова громадської організації «Джерело» Поддубняк Володимир подякував бібліотекарям за участь у такому важливому проекті. «Проект «Життя, яке бажає жити» - це великий крок вперед», - сказав Володимир. Для інвалідів збудували такий гарний пандус, якого немає ніде, ні в одній бібліотеці району. Володимир подякував керівникам міста та бібліотеки за ті комфортні умови, бібліотечні послуги, які надаються людям з обмеженими можливостями.

>span>

Бібліотекар Алтанець Віра Іванівна запропонувала дітям відгадати загадки про бібліотеку, книгу та комп’ютер. Родзинкою свята стало вітання учнів ЗОШ № 10: Ленко Андрія, Рак Валентина, Крилової Наталії, Костєвої Катерини, Буряк Дарини, Махібороди Влада, які читали вірші, співали пісні та частушки про бібліотеку та Інтернет.

>span>

Кордюков Артем, Петров Денис, Краснопольський Артем на практиці продемонстрували нові бібліотечні послуги, які безкоштовно доступні користувачам за допомогою комп’ютерів та мережі Інтернет. Бібліотекарі подякували присутнім за участь у святі відкриття та запросили всіх стати користувачами Інтернет-центру міської бібліотеки.

>span>

Проект почав втілюватися у життя! В добру путь!

Просмотров: 567 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz