Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 29.03.2024, 10:35
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Октябрь » 1 » Рушничок щастя
01:48
 

Рушничок щастя

Рушничок щастя

Марічка Прицун:

- чи може людина мати повноцінне життя без дружньої, доброї сім’ї? Сімейні свята дарують кожному членові родини особливі відчуття: хвилювання, радість, підносять значення і цінність сім’ї.

У всі часи і у всіх народів весілля вважалось однією з найважливіших і найсвятковіших подій в житті людини. Воно в нашому народі було не тільки красивим святом, але й важливою складовою національної культури. З давніх-давен під час цього дійства перепліталися народні обряди, пісні та ігри. А також було відображенням світогляду, моралі, музичних та артистичних здібностей нашого народу.

Саме слово "весілля" означає радість, веселощі, урочисту подію, яка приносить зміни не тільки в життя двох закоханих, але і в життя двох родин. Це важливий та відповідальний крок, який є доказом того, що два молодих люблячих серця готові разом пройти через все життя і розділити радість та горе, багатство і бідність, прожити в мирі і в злагоді, доки смерть не розлучить їх. Життя розпочинається з нової сторінки, де кожен несе відповідальність не тільки за себе, але й за свою другу половинку.

Весілля потрібно відсвяткувати так, щоб тільки приємні спогади залишилися на пам’ять про це свято, адже в більшості випадків ця подія буває тільки раз в житті. Потім ще буде багато радісних моментів: народження дітей, внуків, річниці, - та все це вже наслідки, а головним залишиться воно - саме весілля. В білосніжній сукні нареченої, в цілому морі квітів та радісних обличчях всіх присутніх є якась особлива магія, що заставляє перехожих мимовільно спрямовувати погляди на молоду пару.

Скільки зусиль, часу витрачається на приготування, а день цей пролітає так швидко, що опам’ятовуєшся вже потім, коли все пройде і залишиться тільки приємний спогад у пам’яті, на фотографіях та весільному відео.

Після свята будуть будні, які перевірять кохання на міцність. В новій сім’ї чоловік та жінка приміряють на себе нові ролі. Чоловік - як господар дому, а жінка - як берегиня роду. І від кожного з них залежить міцність і стійкість родини до життєвих труднощів. Тут головне не забути, що сім’я - це стиль життя, це відповідальність, яку молодята взяли на себе в найважливіший для них день, промовляючи слово "так".

Створення сім’ї, продовження роду - одне з найважливіших і найблагородніших покликань людини на землі. В сім’ї людина реалізовує себе, як особистість, і без неї життя не є повноцінним. Сім’я ж розпочинається з весілля...

Цього року у нашому селі Святу Тайну Подружжя отримали близько 22 пар. Це молоді люди, які свідомо прийняли рішення про створення сім’ї. Дуже приємно бачити, що у цій тайні з’єднуються люди із різних сіл, міст, районів.

Отож, усім молодим парам бажаємо міцного здоров’я, любові, взаємоповаги, сімейного затишку та благополуччя, терпіння та Божого благословення!

______________________________________________________________________________________

Просмотров: 474 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz