Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 19.04.2024, 20:56
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Ноябрь » 7 » Розвантаження після свят
11:53
 

Розвантаження після свят

30
Дек

Скільки ж їжі буває з'їдено в новорічні свята. Поїдання їжі триває кілька днів. Після цього більшість із нас набирає масу зайвих кілограмів і мучиться думками про те, як їх скинути. Що ж зробити, щоб зменшити кількість жиру придбаного за святкові дні, сісти на дієту, або всього-то зробити кілька розвантажувальних днів.

Розвантажувальні дні

Варіант з розвантажувальними днями більше підійде для кожної людини. По-перше, ці дні допомагають перебудуватися організму і скорегувати роботу обміну речовин з розподілу зайвого жиру в організмі. По-друге, це допоможе зменшити вагу на один або півтора кілограма, але що саме головне, це поліпшить ваше самопочуття.

Проста їжа, що вживається в розвантажувальні дні, дасть можливість організму відпочити і очистити шлунково-кишковий тракт.

Ось декілька варіантів меню розвантажувальних днів. Таке меню дуже добре підійде після проведених свят.

Розвантажувальний день з яблук.

rogpi.ru

Так як це розвантажувальні дні, значить і в їжу повинен бути вжито тільки той продукт, яким називається день. Для яблучного необхідно півтора чи два кілограми яблук і більше нічого. Яблука вживаються в сирому вигляді з шкіркою, можна спекти, але варто пам'ятати, що печеними можуть бути тільки третину з цієї кількості, так як печені яблука містять більшу кількість пектинових речовин. Вживати фрукти потрібно в п'ять або шість прийомів. Інша їжа в цей день не вживається.

Що ж принесуть яблука вашому організму?

Перш за все, це пектин, який міститься в них. Він не дозволить розвиватися шкідливим мікроорганізмам в кишечнику, тим самим нормалізуючи його роботу і процес травлення. А ще яблука будуть сприяти видаленню холестерину з організму.

Цей фрукт має властивість лікувати. Його застосовують при лікуванні колітах та інших захворюваннях кишківника, оскільки в них міститься разом з пектином і фітонциди. Ну і, звичайно ж, яблука є прекрасним харчовий продукт, тому їх потрібно їсти всім у кого ослаблений здоров'я.

Розвантажувальні дні на кефірі.

Ці розвантажувальні дні складаються з прийому в їжу тільки кефіру. У день необхідно вжити півтора або два літри. Він може бути як самостійне блюдо, так і перемішане разом із зеленню або невеликою кількістю огірків. Але при цьому сіль вживатися не повинна.

Кефір містить величезну кількість корисних кисломолочних бактерій, які поглинають ріст патогенної мікрофлори. Саме з цієї причини його потрібно пити щодня людям з растроентерологіческімі патологіями. Він знижує кислотність, і дозволяє позбавити організм від дисбактеріозу. А ті органічні волокна, що входять до складу кефіру стимулюють розвиток власної мікрофлори в шлунково-кишковому тракті. І ще кефір володіє імуностимулюючі властивості.

У кефірний розвантажувальний день можна додати трохи гречки, але тоді жирність напою не повинна бути більше 1%. Крупа запарюється з вечора трьома склянками окропу і добре закутується ковдрою. На ранок каша буде розсипчастою і дуже смачною, крім того вона збереже всі мікроелементи. Цю кашу потрібно їсти протягом усього дня, а запивати кефіром.

Гречка буде сприяти травленню. Крім того вона корисна при лікуванні атеросклерозу, хвороби печінки, гіпертонії, набряках різного походження і діабеті. До складу крупи входить: кальцій, цинк, мідь, марганець і фосфор – це ті самі необхідні мікроелементи, які потрібні для повноцінної роботи організму.

Розвантажувальний день на йогуртах.

На день потрібно буде вжити вісім чи десять стаканчиків біо-йогурту обсягом 125 гр. Цей продукт не повинен мати жодних фруктових добавок. Найкраще підійде йогурт з нейтральним смаком і низькою жирністю (2,5%).

rogpi.ru

Вживати продукт потрібно через кожну годину, але при цьому їх кількість не повинна перевищувати десять стаканчиків.

«Живі» біо-йогурти виготовляються на сквашене заквасці, в яку додані спеціальні мікроорганізми. Це і ставати причиною певного терміну зберігання продукту, який дорівнює 14 дням і то тільки в холодильнику. Йогурт знищує шкідливі бактерії, тим самим попереджає старіння організм. До його складу входить мінеральні солі, ферменти і вітаміни, такі як D і B12. Він нормалізує травлення.

Розвантажувальні дні можуть бути супові (засновані на овочевому супі), сирні, з кураги і чорносливу і т.д.

Які ж правила проведення такого розвантажувального дня?

Самим головним правилом є видалення всіх негативних емоцій пов'язаних з відмовою від їжі. Ви повинні налаштуватися на оздоровлення.

Не варто забувати, що спеції, цукор і сіль не вживаються в такі дні.

Кількість цих днів не має перевищувати двох або трьох йдуть підряд. Більша кількість днів для розвантаження організму може викликати стрес. Найбільш прийнятним

rogpi.ru

варіантом є один або два дні на тиждень.

Рідини в такі дні слід вживати побільше, не менше двох літрів. Як напоїв краще всього використовувати зелений чай або відвар шипшини.

Так ви зможете поліпшити своє самопочуття після проведенняенних свят і зменшити свою вагу. Удачи!

Просмотров: 546 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz