Главная | Регистрация | Вход
Вторник, 16.04.2024, 09:05
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Декабрь » 5 » Неповторне гарне свято – 40 років – ювілей!
05:08
 

Неповторне гарне свято – 40 років – ювілей!

Неповторне гарне свято – 40 років – ювілей!

Березень 16, 2012

У далекому 1972 році, саме напередодні Міжнародного жіночого свята – 8 березня, гостинно відкрив двері для малюків міста дошкільний дитячий заклад №5, який отримав чудову назву «Казочка». Цей воістинно казковий подарунок зробив для своїх жінок-трудівниць колектив заводу ім. Т.Г. Шевченка. Очолюване на той час М.І. Сиротою підприємство було флагманом не лише промислового виробництва, але й розбудови соціальної сфери міста.

Заклад було зведено по типовому проекту, розрахованому на 12 груп, які можуть прийняти 280 дошкільнят. Тут є зимовий сад, в якому зростають екзотичні рослини, плавальний басейн. Після капітального ремонту, здійсненого у 2011 році, на який державою було виділено майже 2,5 млн. грн., тут стало ще гарніше, затишніше.

Достатньо пройти світлими коридорами, кімнатами, поспілкуватися з маленькими «чомусиками» і стане зрозуміло, що тут працюють творчі люди, для яких любов до дітей, без перебільшення, є сенсом життя. За 40 років плідної педагогічної роботи не одного покоління вихователів у «Казочці» створено свій стиль, традиції та особливості організації навчально-виховного процесу.

Про все це йшла мова під час святкування ювілею, що відбувся у стінах закладу в минулу середу. На свято до дітей завітали їх батьки, почесні гості – депутат облради, голова районної організації Партії регіонів О. Кірков, заступник голови райдержадміністрації Т. Дончик, міський голова Н. Мусієнко, заступник голови райради Я. Омельчук, представники райво, будівельників, які відновлювали після пожежі приміщення дитсадка… Усі вони щиро вітали колектив закладу зі славним ювілеєм, бажали подальших успіхів на ниві дошкільного виховання підростаючого покоління. Не обійшлося і без квітів та подарунків, які стануть у пригоді дітворі.

Звертаючись до усіх присутніх, беззмінна усі ці чотири десятиліття завідуюча дитсадком Олександра Іллівна Сердюк нагадала, що перші його випускники давно уже стали на самостійний шлях, здобувши професію, працюють у різних сферах. Багато з них є вчителями, лікарями, підприємцями, і головне порядними, добрими людьми. Нам приємно, що вони приводять своїх діток до рідної «Казочки», бо знають, що тут будні стають святами, тут на них чекають турботливі вихователі, няні, тут вони пізнають свято добра і краси.

Добре відомо, що все, до чого пригорнулося серце в дитинстві, залишається назавжди. І нехай так буде завжди.
Маленькі вихованці порадували своїх матусь та татусів прекрасним за своєю дитячою щирістю концертом: танцями та піснями.

Гарно у нашому садочку! «Казочка» всім рідний дім, тож приводьте сина й дочку, будемо раді вам усім!

О. Василенко.

Просмотров: 627 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz