Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 29.03.2024, 08:02
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Июль » 9 » Государство | украина как современное государство
18:23
 

Государство | украина как современное государство

Государство | Украина как современное государство

У Швеції судочинство працює, як швейцарський годинник, точно по конституції і закону і виконання закону є пріоритетним для країни.

У нашій країні, в багатоквартирному будинку, в окремій квартирі можуть міститися кішки, собаки в необмеженій кількості – зграями по 30, 50 штук в такому бруді, з такою антисанітарією, смородом і паразитами по всій сходах, що навіть слів не вистачить описати весь цей жах . Тварини голодні, запущені.
Спробуйте звернутися зі скаргою у відповідні органи або інстанції, відповідь одна: приватна власність, не маємо права, звертайтеся до суду, але а як працюють наші суди все знають. Тяганина може тривати роками, кішечки і собачки будуть жити як жили. Всім погано тваринам і сусідам, але виселити або визначити в приймач звірів не вийде, а тим більше засудити на термін господиню домашнього розплідника.
Про кішечках і собаках я так приміром, не знаю випадків покарання за жорстоке поводження з тваринами у нашій країні, якщо і є, то одиниці.

13983 птиці, у тому числі рідкісних порід, зловив за п’ять років шведський любитель пернатих.
І хоча сорокарічний натураліст лікував хворих і поранених птахів і практично відразу відпускав свою здобич, задовольняючись лише фотографіями і щоденниковими записами, що вийшло з-під контролю хобі привело його на лаву підсудних. За жорстоке поводження з тваринами і порушення закону про захист рідкісних видів він отримав півтора роки в’язниці.

http://rusrep.ru/article/2011/10/27/139 83

Лютий 28, 2012 ( No Comments )

Зовсім не тримаю дієту … Вчора ввечері вирішив прогулятися небагато, і проходив повз “Кондитер-Кі” … Ага проходив … Як же я можу повз солодкого пройти. Зайшов, а там мужик торт замовляє з каталогу, а на вітрині всякі випічки … Вирішив з’їсти маленьке що небудь, вибрав найбільшу … Потім ще одне з’їв, вже інше … Загалом мені дуже сподобалося, ще піду, щоб тут біля будинку …

І ось знову скупаю свою провину перед організмом, капусту загасив. Чому то в збірнику узбецької кухні її немає, все є тушковане, бійрони всякі, а от капусту не знайшов. Ну і нехай буде “Карам бійрон”.

Нещодавно я тут закуску робив, “шкварки” називається, ну так ось там масло витопився курдючне. Пару ложок розігрів в казані, трохи обсмажив нашатковану цибулю, потім трохи морквину, нарізану кружечками, слідом трохи нашатковану капусту. Після посипав зіри і коріандру, посолив, залив трохи води і гасив із закритою кришкою на повільному вогні годину. Ви можете і менше гасити, але мені подобається сильно розварена капуста. Ах так, перед закриттям кришки зверху поклав головку часнику, очищену від верхньої луски. Можна в принципі їсти …

Цікаво, що скаже організм при такому порушенні дієтними режиму!?

А ще сеня в “Ільхом” запросили …

Що є плов!? – Це блюдо, яке нам подобається чи не подобається (з якихось причин) …

На минулому черговому майстер-класі (як-то майстер-класом називати поки зарано))) було задано кілька запитань щодо якісь додаткові інгредієнти і коли їх слід класти, наскільки сильно розварити морква, яке м’ясо краще ….

Та хіба тут можна дати вірні відповіді? Адже у кожного з нас свої смаки, свої уподобання … Комусь подобається м’який рис, комусь більш “живий”, і тут немає жорстких рамок …

Зокрема було спірне думку, а коли класти часник – в сам зирвак, щоб часник був м’якше і передав свої аромати і смак страви, або класти в самому кінці, на рис перед його закриванням, щоб вийшов більш живою часник …

Ну як тут можна сказати ствердну відповідь? Блюдо повинне бути таким, яке воно подобається їдцю … Думаю не варто сильно обмежувати себе рамками, через те, що той чи інший рецепт є “автентичним” і істинно вірним …

Їжте те, що вам подобається )))).

Одного разу мені довелося поговорити, яко б з рабином. Чому яко б, тому що я не впевнений, чи був він рабин насправді, але, принаймні, він так себе позиціонував, точніше його мені так спозиціонували. Так от, ми з ним розмовляли про переваги наших з ним різних вірувань. Він від імені іудаїзму, я від – російського Православ’я. І коли, після всіх аргументацій з обох сторін, залишаючись кожен при своєму, вийшло так, що я підвів підсумок. Точніше, я висловив свою останню думку, а він тут же ображено пішов, в буквальному сенсі, так і не попрощавшись. Ось ця образна думка:

Є два народи, які свою долю назавжди пов’язують з Богом. Це богообраний народ і народ-богоносець. Тобто єврейський і російський народ. І що ці обидва народи стоять біля підніжжя Гори. Але на Гору зійде тільки один. А, оскільки ми росіяни – народ-богоносець, то ми самі обрали для себе як протистояння народ єврейський, щоб зі 100 відсотковою ймовірністю опинитися на вершині Гори. Так як, тільки той, хто має в себе Бога, здатний досягти цього Верху. А той, хто лише обраний, то він обраний для допоміжних цілей, тобто для того, щоб досяг успіху той, хто в собі несе Того до Кого і має прийти. Це як на літургії, проголошене священиком: «Твоя від Твоїх Тобі приносимо за всіх і за вся …».

Проводив сьогодні засідання обласної антинаркотичної комісії. Область у нас, як я вже неодноразово говорив, входить до числа регіонів з найнижчим рівнем розповсюдження наркоманії. Але зрозуміло, що якщо нічого не робити, то ситуація може швидко змінитися. На засіданні навіть говорили, що істотне поліпшення якості обласних доріг призводить до того, що наркотрафік активніше йде в регіон. Але по дорогах річ така, «недіскуссіонная» – ми їх в будь-якому випадку будемо покращувати і вже завдання правоохоронців зробити так, щоб по ним не ввозилося нічого забороненого. Зате є дві теми, за якими однозначного рішення і одного думки немає.

1. Дезоморфін. Дезоморфін без проблем виготовляється в домашніх умовах з кодеіносодержащіх препаратів. Одне з найбільш легкодоступних і страшних за своїми наслідками наркотично засобів. Відповідно, обговорюється ідея переходу на відпуск ліків з кодеїном тільки за рецептами лікаря. Багато хто, наприклад, фармацевти, МОЗ, ФАС проти, тому що мова йде про такі ліки, як, наприклад, «Пенталгін», якими населення звикло користуватися у вільному доступі і стало бути заборона створить для добропорядних громадян додаткові труднощі.

2. Обов’язкове огляд підлітків. Як кажуть борці з незаконним обігом наркотиків – один із найбільш ефективних механізмів боротьби з наркоманією. Дозволяє виявляти на ранніх стадіях молодь, вживає наркотики. Але проти обов’язкових медоглядів правозахисники і, загалом, у них теж є своя аргументація. Опитування населення в районах Кіровської області дають діаметрально протилежні результати по відношенню до цього заходу. У Белохолуніцком районі майже 100% опитаних батьків проти, а в Піжанском – 80% за. Знайти якесь пояснення такому розкиду думку я з ходу не можу.

Питання до аудиторії: а ви що думаєте з цих двох питань?

Минулої п’ятниці підписав розпорядження про введення заборони на продаж міцного алкоголю з 00.00 до 23.55 в чотири святкових «молодіжних» дня. Це 25 травня (останній дзвоник), 1 червня (день захисту дітей), 27 червня (день молоді) і 1 вересня (день знань). Це рішення продовження наших антиалкогольних ініціатив, які вже було чимало. Заборона не стосується точок харчування.

Відразу відповім на можливі запитання.

Чому тільки ці свята? Звичайно, є ще дні, коли зловживання алкоголем призводить до сумних наслідків. Того ж дня міста чи, наприклад, Тетянин день. Але спочатку ми вирішили оцінити ефективність цього заходу. У мене ж не варто завдання ввести обмеження заради обмежень. Мета інша. Домогтися зниження злочинності в ці дні. Якщо такий результат досягнемо-будемо заборона розширювати. При це ми, природно, дивимося і досвід інших регіонів. В Ульяновську, наприклад, взагалі заборонили продаж міцного спиртного у вихідні. Подивимося, який буде ефект цього заходу.

Чому обмеження по міцному алкоголю, а не по пиву? Вже навіть пишуть, що це результат роботи пивного лобі, яке зацікавлене у збільшенні своїх продажів. Пояснюю. Те, що стосується місць продажу і вживання пива – це федеральні повноваження. Ми не можемо в них втручатися і не можемо їх коригувати. Формула закону «про відкриту пляшці» тому і з’явилася – це був єдино можливий для регіону формат. Що стосується міцного алкоголю – то це наші повноваження і ми їх реалізуємо.

Чому таке дивне час з 00.00 до 23.55? Знову ж справа в повноваженнях. Ми не можемо вводити повну заборону, тому вводимо такі обмеження за часом. Крім того, вночі у нас міцний алкоголь і так вже заборонено продавати. Так що, фактично черги в 23.55 за горілкою не вишикуються.

Заборона починає діяти з 1 червня.

Лютий 27, 2012 ( No Comments )

Про зелений маслі для зняття макіяжу Shu Uemura складаються блогерського легенди, тому до їх стенду в Гонконзі я йшла підготовленої: брала саме зелене (є й інші варіації: для жирної, сухої шкіри і так далі) і відразу в обсязі півлітра, тому що вірила, що не розчаруюсь. Так воно і вийшло.

Моє масло використовує нову технологію: в нього додані екстракт зеленого чаю і листя гінкго, що містять флавоноїди, які надають антиоксидантну дію і поліпшують мікроциркуляцію в клітинах шкіри. Таким чином, шкіра краще оновлюється, її зовнішній вигляд помітно поліпшується.

Склад:

paraffinum liquidum / mineral oil, zea mays / corn germ oil, polysorbate 85, carthamus tinctorius oil / safflower seed oil, sorbitan trioleate, isopropyl myristate, dicaprylyl carbonate, undecane, maris aqua / sea water, tridecane, squalane, glycerin, simmondsia chinensis oil / jojoba seed oil, macadamia ternifolia seed oil, propylene glycol, tocopherol, limonene, linalool, camellia sinensis extract / camellia sinensis leaf extract, ginkgo biloba extract / ginkgo biloba leaf extract, parfum / fragrance

Як відомо, найкраще шкіру очищає саме масло, оскільки засчет нього розчиняється шкірний себум, що скупчується на поверхні вашої шкіри. Але думаю, все одно не зайвим буде пояснити, що це масло призначене ТІЛЬКИ для зняття макіяжу, після нього ви повинні пройтися ще раз пінкою, щоб очистити вже шкіру.

Масло насправді навпомацки не таке вже й жирне. Дозатор дуже зручний, видає маленький сплеск, якого цілком вистачить на пів-обличчя. Я розтираю цю рідину в долонях до стану, близького до молока, а потім вже наношу на обличчя. Немає жодного відчуття жирності, масло абсолютно не липке, а навіть ніжне, дуже легко, без зусиль і зайвого натиску розподіляється по шкірі обличчя.

Так, я наношу його навіть на область очей. Закриваю очі і ретельно розподіляю трохи масла по ним. Змиває геть навіть найстійкіший лайнер і підводку, яку мені доводилося відтирати раніше і ватним диском, і додатково ватною паличкою. Спочатку я була в захопленні, а тепер навіть звикла. Два натиснення знімають найстійкіший мейк з усього мого обличчя. Очі щипає лише в кінці, але в мене очі взагалі щипає від води, тому тут я не показник. Немає взагалі НІЯКОЇ масляної плівки в очах.

Особа після дуже ніжне і гладке. Не знаю, який саме засіб дякувати за це (я після масла Шу проходжу ще пінкою Шокобуцу), але шкіра просто оксамит, у мене пройшла навіть деяка шорсткість на переніссі і підборідді.

Загалом, я особисто маслом задоволена і рада, що мені ще довгий час не потрібно буде шукати інші засоби для зняття макіяжу.

У Росії марка не продається, подивитися основні точки продажів можна на офіційному сайті.

Вартість олії за 450 мл (велика версія) – 75 доларів.

Результат – 5 / 5
Зручність використання – 5 / 5
Дизайн / упаковка – 5 / 5
Співвідношення ціни / якості – 5 / 5
Доступність – 3 / 5 >p>

Загальна оцінка: 5 -

> div>

Аромат D & G 18 La Lune входить до колекції Anthology і його рекламним особа є Клаудія Шиффер. Як пишуть офіційні джерела, дана колекція була навіяна колодою карт таро і загадковими символами, що використовуються для ворожіння.

“Цей запах – вибір містичних жінок, які пізнали магію любові” (с)

Верхні ноти: тубероза, лілія
Ноти серця: корінь фіалки, шкіра
Базові ноти: мускус, сандалове дерево

Аромат по своєму запаху зовсім не унікальний, я зустріла відгуки, що комусь він навіває думки про Miss Dior Cherie, мені особисто його початок здається ідентичним початок аромату Bulgari L’Eau D’Ete.

Спочатку в ніс б’є тубероза, приспущена мабуть корінням фіалки, запах яскравий, але кілька хімічний, пластмасовий. Потім все це буйство розвіюється і в мене на шкірі залишається ніжна лілія з ноткою теплої шкіри. І ось краще б на цьому все і закінчувалося. Аромат Булгарі, приміром, розкривається на шкірі теплими нотками сонця, тяжкість йде, залишається тільки відчуття комфорту, їм приємно користуватися влітку і підставляти шкіру променям сонця.

Місяць само незрозумілим мені чином еволюціонує в щось важке, то чи мускус, чи то сандал в кінці б’є мене по голові. Я вже кілька разів помічала, що якщо ввечері в транспорті я їду, і в мене шарф пахне Місяцем, все, тушкуйте світло. У мене починає стукати в скронях і крутиться голова, здається, що вся ця каламутна річ, в яку перетворюється парфум, просто-напросто мене душить.

Тому мій вибір більш чистий Булгарі, без їдких домішок:)

– Саш, тобі вже вистачить, додому пора!
– Катя, я тверезий, прекрасно все контролюю.
– Я Лена!
))))
– Цим миючим засобом я вимила цілу гору посуду.
– А з “Фейрі” ти б вимила в два рази більше!
– Я що, дурна – мити в два рази більше?!
))))
У лазні, маленький син з батьком.
– Тато, а у мами є така штучка?
– Ні, синку, вона моєю користується.
))))
Маленький Мойша запитує:
– Тьотя Сара, чому Ви не заміжня?
– Ой, Мойшенька, мене ніхто не бере!
– А Ви всіх питали???
))))
– Любий, ти чому затримався? Машина зламалася?
– Та мене по дорозі пограбували!
– Ти його запам’ятав?
– Так, шафа такий двометровий, товстий, рожа червона. Сто баксів відняв! І головне, негідник і розмова-то, начебто, почав пристойно: “Добрий день! Лейтенант Петров. Будьте люб’язні, Ваші права і техпаспорт!”
))))
Зустрічаються дві сусідки:
– Клава, ти що захворіла?
– З чого ти взяла?
– Я бачила як від тебе вранці виходив доктор!
– Ну і що? Якщо вчора від тебе вранці виходив полковник, я ж не кажу, що війна почалася!

Середина 80-х ..
Йде зліт студентів-медиків в Америці. Посеред зали стоять два скелети.
Викликається студент з Америки.
– Що ви можете сказати про цих двох скелетах?
Студент показуючи на один з кістяків:
– Це чоловік. Помер приблизно у віці 50-ти років. Мав перелом ноги, схоже страждав на алкоголізм.
Показуючи на другий скелет:
-Це скелет жінки. Померла приблизно у віці 65-70 років. Двічі народжувала, одні пологи були важкі.
Комісія задоволена, викликають японського студента.
Японець показуючи на перший скелет:
-Це скелет чоловіка. Має неправильний прикус. судячи по кістках мав кілька серйозних падінь. Помер у середньому віці, можливо не своєю смертю ..
Ходить навколо другого скелета …
– Це скелет жінки. Багато років страждала ортрита, два рази народжувала досить важко .. Померла в похилому віці від тривалої хвороби ..
Комісія аплодує .. викликають російського студента ..
-Що можете розповісти про ці дві скелетах?
Російський зосереджено ходить навколо скелетів і мовчить, ходить і мовчить ..
????
Голос з комісії:
-Невже вам нема чого сказати?? І чому вас тільки 6-ть років в інституті вчили??
Російський стрепенувшись:
– Невже це Маркс і Енгельс??
))))

> div>

Просмотров: 768 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz