Главная | Регистрация | Вход
Вторник, 16.04.2024, 10:54
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2014 » Апрель » 22 » Дорослі, ну, як діти!
12:21
 

Дорослі, ну, як діти!


Прикидаємось, що не віримо у Діда Мороза та новорічні дива, а навіщо? Насправді ж, так само як і у дитинстві радіємо новорічним казкам, головній ялинці у місті, з більшим завзяттям, аніж наші діти відвідуємо традиційні свята у школах та садочках. Бо ми є діти, хоча вже й дорослі. Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії приготував своїм дорослим відвідувачам феєричне новорічне шоу «Если б не было зимы» - справжню казку із Дідом Морозом та символом 2013 року – Змією.



Чим відрізняється казка для дітей «трохи» старшого віку? Майже нічим, фабула як і завжди: проблема породжує боротьбу добра зі злом, де врешті «світлі» перемагають. Сценаристи новорічного шоу вирішили зробити центральним персонажем чорну водяну Змію, символ нового року все ж таки. А починалось все із того, що виснаженого за рік Дракона не було кому замінити, оскільки Змія десь загубилась, або її хтось вкрав, одним словом трапилась халепа під кінець року. Але вірні вартові Нового Року: Зима, Дід Мороз та Сніговик не могли дозволити, щоб новорічний настрій було зіпсовано.

Шукали Змію як могли, підняли на вуха усі пори року: молоду красуню Весну, легковажне та безтурботне Літо та заможну Осінь. Ще б пак така Зима (треба сказати, що залові вона сподобалась найбільше – абсолютно свій, народний персонаж вийшов) не тільки люту хурделицю підняти зможе. У перервах між пошуками плазуна, глядачів розважали актори театру своїм чудовим виконанням популярних новорічних пісень, хореографічні постановки доповнювали повну картину шоу.

І де ця Змія тільки не заповзала: спочатку потрапила до рук справжніх піратів, які вирішили здобути собі славу та популярність, використавши цю мудру та небезпечну красуню, але ця пластична пані втекла від них до свого володаря Змієносця – досить неоднозначного та спірного члена зодіакального товариства. Таємничий знак перш ніж повернути Змію, поставив умову аби його визнали повноправним зодіакальним знаком, оскільки вважає, що його законне місце поряд із Скорпіоном та Стрільцем. Казкова «новорічна рада» погодилась і прийняла умови. Отже, Новий Рік врятовано, Змія готова зайняти свій трон, всі щасливі та раді зустріти прийдешні свята!

Ось і ми, 4youngівці щиро поздоровляємо наших читачів із новорічними святами і бажаємо казкового завзяття на весь рік! Пам’ятайте добро завжди перемагає зло! Нехай ваше життя перетвориться на справжню казку!


Автор статті: Катерина Синявська
Автор фото: Богдан Головченко
Просмотров: 629 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz