Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 26.04.2024, 16:31
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Сентябрь » 5 » Зима іде – новорічні свята веде
06:35
 

Зима іде – новорічні свята веде

Зима. Довгоочікувана пора для дітвори. Пора розваг, веселощів, цікавих пригод, надзвичайних зустрічей, змістовних канікул. За традицією 22 і 23 грудня 2011 року у стінах Царичанської ЗОШ І-Ш ступенів проводилися новорічні ранки та вечір для старшокласників. Учні 1-4 класів побували на новорічному балу у Діда Мороза. Разом з казковими героями діти приймали участь у веселих хороводах, іграх, конкурсах, новорічних естафетах

Учні 5-6 класів мали змогу відвідати новорічні уроки у Лісовій школі. Діти навчили Кощея, Павуків, Чортенят, Кікімору та Бабу Ягу хорошим манерам, а ще продемонстрували свою кмітливість, спритність, винахідливість. Хлопчики та дівчатка 7-8 класів врятували Снігуроньку та весельчаків Біма і Бома від нечистої сили. Учні підготували цікаві виступи і наблизили повернення Снігуроньки на свято. Справжнім сюрпризом для всіх був виступ класних керівників 7-8 класів з танцювальною композицією. Юнаки та дівчата 9-11 класів були учасниками новорічного засідання Клубу справжніх Леді. Справжні Леді – вчителі школи та класні керівники 9-11 класів відкрили таємниці приходу Нового року та його святкування.

Учні ж не були пасивними глядачами, вони готували новорічні вітання для присутніх. Сюрпризами на вечорі був виступ «зайчиків» від 8 класів і їх класних керівників та виступ учительського танцювального колективу «Кураж». Кожен учень школи проявив на святах свої вміння, винахідливість, творчість і за це отримав солодкі подарунки. Солодощі для дітей були придбані дякуючи допомозі СФГ «Грант» (директор Ю.А. Коваленко), Царичанської райспоживспілки (директор В.М. Залімський), Царичанського бюро технічної інвентаризації (начальник П.І.Усатий). Не залишилися байдужими до дітей і приватні підприємці Л.Д.Любчич, П.П. Горбатюк, О.В.Біла, Ю.М.Колодяжний, Е.А.Шатило, В.О.Сиса, В.А.Різник, О.П.Кошак, Т.О.Каташова, С.Ю.Хоменко, Н.Д.Пренко, О.Л.Омелян, Л.П.Загній, О.І.Кміть, О.В.Гарус, А.А.Холопченко, Л.В.Танасійчук, С.В.Ковбаса, Н.П.Кривуля, М.І.Цвілий, Н.В.Горелішева, В.В.Самарський, С.А.Делібалтов, Т.І.Блоха, І.В.Білоцерківська, О.В.Різник, М.М.Десятерик, В.А.Лєсков, В.І.Кучугурний, В.П.Карапиш, Ю.Д. Зеленський, Н.П.Левченко, М.П.Тягнирядно, Р.І.Сало, Р.В.Байбуз. Хочеться подякувати приватному підприємцю М.М.Ковтуну за надані транспортні послуги та оперативність у вирішенні питання придбання ялинки; приватному підприємцю О.Г.Василенку за новорічні іграшки, прикраси, гірлянди.

Учнівський та педагогічний колективи школи дякують спонсорам за співробітництво та допомогу. Щиро вітаємо усіх з Новим 2012 роком!

Нехай кожен день нового року наближає Вас до мети, зміцнить віру у майбуття, принесе достаток і добробут Вашим сім’ям. Зичимо усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, наснаги і творчих сил.

Щасливого Вам Нового року та веселих Різдвяних свят!

Просмотров: 781 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz