Главная | Регистрация | Вход
Суббота, 20.04.2024, 09:24
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Ноябрь » 6 » Здоров'я
21:44
 

Здоров'я

; Що подарувати чоловікам-скорпіонам, дів та ваг

Модне захоплення гороскопами і езотерикою допомагає не тільки передбачити майбутнє і вибудовувати свою поведінку у відповідності з цими знаннями.

Знаючи знак зодіаку свого обранця, можна підібрати такий подарунок на свято, яке обов'язково сподобається і викличе захват і захоплення.

Обдаровувати дев легко і приємно.

Подробнее... ; Цукрові скраби

Згадай свої відчуття від дотику до обличчя після процедури отшелушивающего скрабу. Шкіра неймовірно гладка і ніжна, чи не так? А все тому, що вона позбавилася від стомлюючих її мертвих клітин, отримала заряд енергії і почала, так би мовити, зовсім нову здорове життя.

В якості скрабу для шкіри може використовуватися самий різний шорсткий матеріал, тому-то асортимент сучасних відлущуючих засобів дуже різноманітний.

Подробнее... ; Способи схуднення

Напевно, кожна жінка і дівчина мріє про струнку фігуру. Вона мріє купатися в компліментах, відчувати на собі захоплені погляди чоловіків. А ти не замислювалася, що потрібно робити, щоб досягти ідеалу, і звідки беруться ці огидні зайві кілограми, які існують способи схуднення в домашніх умовах?

Подробнее... ; Способи запобігання

Отже, у тебе вже був твій перший досвід заняття любов'ю, тобі сподобалося і ти не збираєшся на цьому зупинятися? Отже, саме час подумати про контрацепцію і вивчити всі способи запобігання від небажаної вагітності. Адже ти ж не хочеш бути настільки безтурботним, щоб завагітніти не вчасно і потім думати про те, як позбавитися від плоду вашого з хлопцем любові?

Подробнее... ; Скраб для ніг

Скраб для ніг є важливим доглядають засобом, який забезпечує розслаблення м'язів, відлущування і зволоження шкіри, а також приємний запах твоїм ніжкам.

У магазинах є широкий спектр подібних засобів, але навіщо витрачатися на дорогі товари, якщо якісну натуральну косметику для ніг можна зробити і самій з легкодоступних інгредієнтів?

Подробнее... ; Система харчування доктора Агапкина

Останнім часом все більш популярною стає система харчування, розроблена відомим лікарем і телеведучим Сергієм Агапкин.

Ця людина знає про процес зниження ваги все, тому його методика допомагає ефективно і без будь-якої шкоди для здоров'я розлучитися з кількома кілограмами, які заважають жити і викликають естетичний дискомфорт у людини.

Подробнее... ; Секрети ідеальної шкіри

Складно знайти дівчину, яка б повністю була задоволена станом своєї шкіри, а адже саме від шкіри, багато в чому, залежить її краса. Немає універсального ради, за допомогою якого можна було б моментально вирішити всі проблеми зі шкірою, але є рекомендації, дотримуючись яких твоя шкіра стане досконалою.

Подробнее... ; Переваги спортивного бюстгальтера

Зовсім неважливо, чи любите ви пробіжки або віддаєте перевагу нарощувати м'язи на силових тренажерах, обожнюєте гімнастику або жити не можете без роликових ковзанів. Якщо ви дівчина чи жінка, вам потрібен спортивний бюстгальтер.

Пропагують економний спосіб існування домогосподарки будуть стверджувати, що спортом можна займатися і в звичайному білизну.

Подробнее...

Дівчата, які стежать за своїм здоров'ям, знають, що в холодну погоду виходити з дому без головного убору не можна. Дизайнери пропонують жінкам не тільки захистити себе від простуди і інших неприємностей, але і при цьому виглядати стильно, елегантно, модно.

Які модні головні убори осінь-зима 2011-2012 були представлені на світових подіумах?

Подробнее... ;

Напевно, кожна дівчина у своєму житті зустрічала хлопця, який був патологічним ревнивцем. Такі хлопці зазвичай вважають дівчину своєю власністю, нікуди не відпускаючи її від себе. Як поводитися з ревнивим хлопцем?

Все добре в міру. Якщо твій хлопець злиться, коли до тебе пристає його друг, то його ревнощі цілком виправдана, але якщо його ревнощі нічим не обгрунтована, якщо він вимотує самого себе і тебе своїми підозрами, то таке поводження можна вважати нормальним.

Подробнее...
Просмотров: 527 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz