Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 25.04.2024, 23:38
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Ноябрь » 25 » Выставка
22:43
 

Выставка

Tag Archives: выставка

Їздили на вихідні до родичів копати картоплю. Заодно привезли з собою бабусю, щоб та сиділа з Полінка. Ужо бабусі відвели душу, наобщаться з онукою вище даху. Вона їх теж радувала, як могла.

Бабуся – візьми кошик, це я тобі привезла, в подарунок.
Маська – спасибі, баба.

“Мучать” котів – Братана та Уголька. З ранку прокидається, підходить до братання і каже – Прости мене, Братан ..
Причому це було сказано з таким почуттям провини, що Ах!

Сидимо за столом, обідаємо типу. Приходить кіт. Угольок.
Вона махає в його бік ногою – піди, Гок! Я кушаю!

Вийшла надвір, там собака
вона – абака Лайма .. А місце, Лайма!
Лайма вище неї ростом, а ця піздюліна командує!

Лущила боби. Дуже їй було прикольно – береш штуку, а там бац! Всередині щось є!
Потім ходила годувати цими бобами козла.

Допомагала нам копати картоплю. Спочатку збирала і складала у відро до тата, потім мені, потім до бабусі. І після всього взяла собі відерце, сказала – моє відро! І складала картоплю суворо туди! :) Типу, всім допомогла, треба і про себе подбати.
Періодично обтрушувала руки і казала – руки гязние! Будинки бабущка налила їй води в таз, вона помила ручки і вмилася сама:)
Ааа, ще “копала-копала” картоплю і каже – уууу, втомилася я!

У перший день відмовлялася їсти нормальну їжу, наприклад кашу і спати вдень. Розумна дівчинка, хто ж буде їсти кашу, коли є ковбаса, сир і дві бабусі? Особливо, якщо одна з бабусь є прабабусею. Я була невблаганна, не хочеш їсти – вільна. Щодо сну переживала, все-таки спати треба, але вирішила, що таке нам не вперше, значить ввечері раніше завалиться. У підсумку таки так, завалилася, плюс не сходивши на горщик. Переодягнула я її уві сні, пляшку з їжею теж всунули, а ось підгузник вона просцала наскрозь. Що робити? Витрати виробництва:)
На другий день після прогулянки зайшла додому і насамперед запитала – де каша? З’їла і пішла спати. Золота дитина!

Посадила бабуся її на горщик, доча покакала. Бабуся в задумі – а чим попу витирати?
Поліна – серветками! * Звідки бабусі знати про серветки? Вона їх зроду не бачила *
Вона – а де серветки?
Поліна – в сумці.
* Бабуся полізла в сумку шукати, дістає “незрозумілу” упаковку * – це що?
Поліна – серветки!
Як добре! Самостійний дитина можна сказати! Мама з татом можуть СПТА спокійно:)

Каже вже настільки багато, що записувати треба відразу, інакше забувається, вірніше витісняється наступним перлом. Виявляється з нашою дочей можна вести “розлогі” діалоги. Ми з нею розмовляємо, але у бабусь особливий талант.
Ці вихідні були дуже вдалі. Пройшли без сварок, тихо, спокійно, коли сім’я в зборі. Це так здорово, що хочеться завести ще мінімум двох дітей. Нарешті відобразили 4 покоління по материнській лінії – прабабуся, бабуся, я і Маська. Не впевнена, що фотки будуть пристойні, тому що Маська вередували й не хотіла фотографуватися, хоча зазвичай любить. Але, хоч щось!

Картопля. Як все-таки добре копати за культиватором – йди та збирай. Ну, трошки воруши землю, раптом щось загубилося. Але, це не врятувало нас від криків криків з ранку, тому що як не крутись, а стоїш на рак і відра тягаєш повні.
Усі м’язи боляяят. І другий день був пеклом. Плюс “експериментальну картоплю” довелося покопати руками. ОООООООООО АААААААААА УУУУУУУУУУУ пристреліть мене тут! Будьте милосердні!
У перший день ми періодично кидали копати – то жабу знайдемо, то коника огроменного, то ящера, то тритона, то черв’яка. Полііінааа! Іди че покажу!
І самі, як діти малі, типу жаб ніколи не бачили. ТОВ, дивись, яку я величезну жабу знайшла!
Зустріли навіть щура, тато намагався її зловити, але ми з маман не дали. Так, пацюки в селі – зло. Але нам було її шкода. І дуже зраділи, коли вона пішла.

Вечір. Увечері був кааайффф. Ми вдома! Ванна з гідромасажем – оргазм практично. Я після неї заснула на дивані, сидячи поруч з Полінка, яка дивилася мультфільми. Але, сьогодні все-одно ледве прокинулася, ще важче встала тому що “кістки ломить і хвіст відвалюється”. Сподіваюся, до завтра відпустить.

Згадала вечірній прикол. Укладаю спати, говорю – завтра мама з татом підуть на роботу, а до тебе няня прийде. Будете разом грати, гуляти ..
Вона – не треба на роботу!
Кажу – Треба, Поліш! Мама з татом повинні заробляти гроші, щоб тобі було що їсти, іграшки купувати і т.п.
Вона – мама, не ходи на роботу.
Сідаю поруч – ти хочеш, щоб мама залишилася вдома і була з тобою?
Вона відвертається до стінки – бувай-бувай!
dixi, блін!

Осінь – дуже благодатна пора для природного декорування. Якщо Хеллоуїн найяскравіше свято осені, так чому ж не використати повною мірою для прикраси інтер’єру її найяскравіші фарби?:)

Зараз прикрасити інтер’єр для свята Хеллоуїн не представляється складним: адже все необхідне можна знайти на ринку, в магазині і навіть на власній дачі. Чого тільки варті декоративно-зростаючі гарбузики у формі груш, патисонів і гарбузів мініатюрних розмірів?! Вони, власне, і служать лише для декору інтер’єру, особливо кухні і їдальні – сервірування столу і декору на каміні.
Ось кілька ідей, які можливо комусь із вас здадуться цікавими.
Свічники з гарбуза.

Виготовити такий підсвічник із гарбуза досить просто.

свічники з гарбуза

Берете маленьку або декоративний гарбуз. Вирізуєте хвостик.
Потім проробляєте отвір для свічки. Берете викрутку, і злегка постукуючи молоточком, проробляєте отвір. Акуратно розширюєте отвір за допомогою ножа для чищення шкірки. В отриманий отвір поміщаєте довгу свічку і при необхідності фіксуєте її положення воском. Все, ваш осінній декор готовий.

Святковий стіл.

Гарбуз – це не тільки головний герой Хеллоуїна. Цей великий фрукт притягує до себе увагу завдяки своїм теплим відтінкам оранжевого кольору, сяйвом свічки, а також будучи приготовленої в складі ароматного крем-супу, создвая тим самим святковий настрій за столом! Очищені від насіння і м’якоті гарбуза плоди використовуються як мисок для супу і як свічники, а класична посуд і столові прилади яскраво контрастують з нею.

Осінні композиції з гарбузами
Зараз у продажу є дуже красиві натуральні гарбуза невеликих розмірів …
Вони довго зберігаються і прикрасять собою будь-яку осінню композицію …


Ще один варіант – зі свічкою

Ваза з гарбуза

І навіть святкове меню
Фрукти в костюмах


Прості груші і яблука можна «переодягнути» за допомогою розтопленого шоколаду в привиди і гарбуза.
1. Розтопити 500 г шоколаду за інструкціями, зазначеними нижче. Перелити половину в іншу ємність. В одну половину додати 3 краплі оранжевого і 1 краплю жовтого гелевого харчового барвника.
2. Взяти 10 маленьких груш і 10 маленьких яблук і занурити груші в білий шоколад, а яблука – в оранжевий. Поставити фрукти на деко, постеленний пергаментом, і поставити в холодильник.
3. Розтопити 120 г чорного шоколаду, помішуючи, щоб він розплавився, але не нагрівся. Перелити шоколад в корентік з пергаменту і зрізати
куточок. Намалювати очі і роти на фруктах і залишити на 10 хвилин, щоб шоколад застиг. Краще всього подавати в той же день.
“Павутинка”
Ви можете приготувати будь-який улюблений ваш салат, хоч вінегрет, або просто викласти шарами овочі. Головне в цьому салаті – майонезна павутинка, яка скрупульозно вимальовується на поверхні.

Існує маса варіантів того, як можна красиво зустріти свято – варто тільки включити фантазію:)

Я побував на заході під назвою SochiDrive. Це так зване-роуд-шоу, яке концерн VW AG придумав в честь свого спонсорства Олімпійських Ігор-2014 і буде, відповідно, возити по Росії. Оскільки в фольксвагені працюють чудові люди і взагалі, мені подобається їх слоган (див. вчорашній псто), я не буду говорити про SochiDrive нічого поганого. Принаймні це набагато корисніше для душі і тіла захід, ніж ідіотична Формула 1 навколо Кремля. А враховуючи, що Ф1 коштує диких грошей (до тисячі у.о. за місце), а SochiDrive безкоштовний для входу … Загалом, ви зрозуміли.

Ну, по-перше, на московське шоу вже не встигнути, воно було до 21-го серпня. Але залишилося ще 13 міст у списку. Тобто до Олімпіади шоу проїде по всіх мільйонникам і не тільки. Цього року заплановані Нижній, Самара, Саратов і Ростов, дати поки невідомі.
Отже, в Москві намети надули перед Університетом:

Вага лише центрального купола – сім тонн. Вся двіжуха відбувається всередині, зовні тільки тест-драйви Шкод, Ауді і VW. Я поїздив на А1, до речі, вперше. Нічотак. Так от, всередині є що подивитися – це фігуристи, чірлідерів, сноубодісти і колекція баночок кока-коли. Кола виносить мозок. По-перше, я й не знав, що вони роблять спецбаночкі під кожного чебурашку. По-друге, їх мерчандайзери в червоному весь простір під куполом зайняли, коли було сильно більше, ніж машин. Пригощали колою, так.

Сноуборд – готельне удоволствіе. Фініки (шоу фіни зробили, до речі,) привезли лебідку, яка разоняет райдера перед квотерпайп і він, при бажанні, може крізь купол пролетіти і десь зовні приземлитися. У трьох Прошек, які каталися на шоу, такого бажання не було. Наскільки я зрозумів, елементів навколо горизонтальної осі взагалі не виконувалося – максимум 360fs з Греб. Між тим, вильоти від зрізу були приблизно на метр, і це на швидкості лебідки 40 км / ч. А максималка, яку вона може розвинути – 110 км / ч. Це я до того, що хлопці распригаются, і в інших містах можуть політати покруче, напевно.

Так, фігуристи їздять по пластику типу як каток в Ікее, тільки якісніше. А Бордер – за жорстким синтетичному килиму з ворсом завдовжки півтора сантиметра. У нього спокійно можна закантовивать, але досить неприємно падати – тому райдери і не ганяють сильно.

Ну ось, а ще там є чим позайматися самому. Є якесь убоге 3D-відео про бобслей в наметі VW Commercial, є незрозумілий гірськолижний симулятор в наметі Audi, і є дві шикарні речі – у Volkswagen біатлон і у Skoda хокей.
У VW лежать електронні тренувальні біатлонні гвинтівки – імітують вага, приціл, затвор справжніх, і коштують мішені як у житті. Я скільки не намагався, в кращому разі на 3 з 5 зміг закрити – дуже вже маленькі, собаки. І ще там майже зрослася головна нерелізованная ідея біатлону – стенди чомусь стоять обличчям один до одного і виходить, що треба стріляти в суперника:)


ще фотки Зіальта

І, нарешті, хокей. Ух! Сподобалося:) Загалом, є ключки й помаранчеві шайби і треба фігачіть за спеціальним тренажеру – типу дев’яти телевізорів, попадання в яких зараховуються за різною системі. Я ключку в руках не тримав років 20, навіть більше. Проте все виявилося простіше, ніж я думав – потрапити шайбою в девяточку не складніше, ніж м’ячем. І так, як же приємно зі всієї дурі в скло фігачіть шайбою)))

Коротше заради хокею я таки раджу вам туди ходити, жителі міст-мільйонників:)

коли я була маленькою дівчинкою, я хотіла стати вчителькою.
і коли я була цілком великої дівчинкою, я теж хотіла стати вчителькою.
тепер я вже давно не дівчинка, але відчуваю себе вчителькою. початкових класів, ага.

в цей святковий день, замість того, щоб різати всяких баранів, я сиджу і перевіряю звіти менеджерів. “Перевіряти звіти” – це думаєте дивитися динаміку продажів, аналізувати заповнюваність рекламних площ, підраховувати прибутковість і інші економічні показники? ага, щас. Перевіряти звіт – це перевіряти помилки! То в сумі доданків помиляться, то відсоток неправильно порахують, то витрати з помилкою віднімуть. Сиджу і закреслюю. Закреслюю і правлю. (Треба не забути купити ручку з червоною пастою!)
Сиджу, як вчителька над зошитами, і як вчителька ж примовляю: “Нічого-нічого, ще років десять і навчаться, а там і випускний”.

Адже і у кожної диплом про вищу освіту!

Ми з Фрітбертовой хрещеницею шлялися сьогодні по риночку. Антошці купили Реактивного Їжачка. Ця хрень ще починає блимати при енергійному струшуванні. Діти спершу його покусував, потім таки вирішив зжерти, ледве відібрали. Ще Антошці купили штук п’ять більш нейтральних дерев’яних погремухи і козирні гетри, рудо-чорні, які тут же і натягнули на нижні лапки. Взагалі-то це не гетри, а пов’язані англійської гумкою рукавички без пальців, але розмір якраз підійшов. Літня повна німкеня, в’язана ці рукавички, почувши, як я цвірінькають з Антоном, раптом заговорила зі мною по-російськи, та так, що я її прийняла її за російську! .. Вона в НДР в універі вчила російську як другу мову. Поскаржилася, що з нею ніхто не хоче по-російськи говорити, була дуже рада, побажала нам міцного здоров’я. Гетри покажу потім, як фотки будуть.

Так, хрещениці недавно подарували її перший фотоапарат, я крім іншого підучила її знімати репортерку. Ми дочекалися заходу, встали на перехресті, де народ йшов з ринку, і почали фотополювання на народ. Бачила досконалий глюк – слінгомами на ровері з дітенка за спиною в яскраво-помаранчевому смугастому слінгу, але сфотографувати не встигла. Добірку викладу згодом – фотоапарат уволок Фрітберт, вони проти ночі помчали на Потсдамер Плац дивитися імпресіоністів – сьогодні останній день виставки. Вмовляли нас з Антоша, але я татові твердо скаала, що п’ять годин на слінгу дитина сьогодні вже просидів, а більше нехрен. Так, тато у нас сьогодні на клавесині якогось Баха в церкві грав, похвалився, що заплатили сотню єврових, ось! .. Він з цього приводу поголився, такий стильний мужчинка, прям ваще! .. Йому знову запропонували 10 днів роботи в піонертаборі за хороші гроші, так що на тому тижні ми з Антошкой знову будемо жити самі. Нічого, нам не звикати. Хоч отдіхнем трошки, а то чогось сильно щільний графік …

Тут недавно затримали одіозного відставного полковника ГРУ Володимира Квачкова, який всією своєю політичною і громадською діяльністю, притягував до себе не тільки маргіналів всіх мастей, а й, як виявилося, співробітників спецслужб. І зрозуміло чому.

Готувати в регіонах збройний заколот, з наступним висуванням на Москву з метою повалення влади, не може не привернути увагу ФСБ. Деяким, звинувачення можуть здатися абсурдним, на що я відповім, що сам Квачков, це вже ходячий абсурд, і тільки в його запаленому мозку, міг дозріти такий ідіотський план. Досить згадати, його божевільну ідею вбити Чубайса. Я розумію, що цей рудий у всьому винен, але що дала б смерть цього чиновника, простим людям? Та нічого.

А якщо ще і послухати його виступ, зроблене ним 15 грудня біля одного відомого торгового центру, так відразу стає ясно, що у цієї людини явні проблеми зі сприйняттям дійсності. Відео досить кумедне – особисто в мене, воно викликає сміх всякий раз, як я його дивлюся. І не стільки від алогічних заяв Квачкова, скільки від того, з яким виглядом і інтонацією, він їх вимовляє.

Я навіть кілька сторопів, коли вже після перших своїх слів, полковник почав торочити “сегрегація, сегрегація, сегрегація”, попутно звинувачуючи нинішню владу, у віданні цієї самої сегрегації. Мовляв он воно як, дорогі товариші – ця псевдодержавні і антинародна влада, сьогодні поділила людей, і ввела в країні сегрегацію.

За логікою речей, після таврування влади і цього ганебного явища, далі полковник ГРУ повинен був засудити масові заворушення, і закликати всі народи Росії до єдності та толерантності, а також до спокою і порядку. Ан ні. Квачков почав задаватися риторичним питанням: “Ну, де ці хвалені чурки?” Далі більше. У хід уже пішли вирази “чорножопим” і “Нерус”. Ось ті раз, ось тобі і борець із сегрегацією! Так навіщо ж ти тоді, з таким жалем і смутком журишся з приводу введення владою сегрегації, якщо сам є затятим прихильником, цієї самої сегрегації?

Коротше, людина явно не дружить з розумом, а з логічним мисленням, він напевно знайомий лише з чуток. Видно позначилася служба в армії – такі наслідки для мозку, можна нерідко спостерігати у відставників. І ось тепер, через свою дурну голову сидітиме у в’язниці, де його можуть остаточно позбавити здорового мислення.

До речі, такого самого неадеквату, можна спостерігати і в ЖЖ, де якийсь Максим Калашников (m_kalashnikov) пише такі маревні відозви, що впору в нього запитати, з якого косяка він черпає натхнення, для своїх божевільних ідей.

Намедни, він закликав Лукашенко вторгнутися з військами в Росію, щоб повалити нині діючу владу. А раніше, написав цілу програму з порятунку країни, зміст якої, може викликати лише посмішку. Він там пропонував боротися з владою, шляхом надання посильної допомоги МВС, забувши напевно при цьому, що це саме МВС владу як раз-таки і захищає. Далі, він пропонував перевести міжнаціональний конфлікт в русло соціального протесту, досить абсурдним і суперечливим методом: він закликав молодь, вступати в націоналістичні партії та рухи. Ну скажіть, який ідіот, буде боротися з націоналізмом та ксенофобією, шляхом створення націоналістичних партій? Напевно, тільки m_kalashnikov …

І найсумніше те, що діяльність цих псевдопатріотів і популістів, викликає підтримку у народу. По-більшою у частини у неосвічених, і не обізнаних у політичних та економічних реаліях. Але, є серед них і дуже гідні люди, що ще більше засмучує. Невже ці горлопани і баламутить, зможуть довести Росію до кривавої міжусобиці? Не хотілося б …

А ось і заява російського “патріота” і лютого борця з сегрегацією.

Просмотров: 716 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz