Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 29.03.2024, 13:35
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Май » 3 » Весільний ландшафт
03:30
 

Весільний ландшафт

>

Серед усіх можливих варіантів для проведення весільного бенкету заміський будинок або котедж є, мабуть, кращим варіантом в порівнянні з рестораном, їдальні і власною квартирою. Але весілля на природі вдаються тільки тоді, коли присадибна ділянка правильно підготовлений до прийому гостей.p>

Існує кілька правил, c якими нас ознайомить жіночий журнал , що необхідно дотримуватися при підготовці заміського будинку до банкет. Перше правило - весілля на відкритому повітрі хороша тільки влітку. З початку травня і до кінця вересня природа являє собою найкрасивіше оформлення урочистості з усіх можливих. Ви ніколи не зможете так само елегантно, зі смаком і в єдиному стилі прикрасити інтер'єр будь-якого ресторану, як природа прикрашає присадибна ділянка в теплу пору року.


Кольори весілля на природі


Як відомо, для оформлення свята необхідно вибрати два або три основних кольори. Якщо справа стосується бенкету на природі, то в залежності від пори року ландшафт сам підкаже вам, які кольори будуть виглядати найбільш гармонійно. На початку травня цвітуть дерева, розпускаються незабудки, примули, нарциси. Це ніжні, світлі відтінки блакитного, блідо-жовтого і рожевого, які можна витончено підкреслити в одязі та оформленні саду.


На початку літа кольори стають трохи яскравіше. На клумбах зацвітають іриси, волошки, гвоздика. Тут переважають сині, фіолетові і жовті відтінки. Завдяки цьому досить гармонійно виглядає оформлення садових меблів та святкового столу синіми і блакитними тканинами. Такі ж квіти стильно виглядають в бутоньєрка нареченого і в букеті нареченої. До речі, якщо весілля проходить не в класичному стилі, на тлі такого ландшафту буде гармонійно виглядати блакитне весільну сукню .


У липні і серпні природа одягається в чіткі і яскраві тони. Клумби стають малиновими, жовтими, оранжевими та фіолетовими. Цвітуть ромашки, троянди, дзвіночки і флокси. Підкреслити таке буйство фарб допомагає оформлення столу, фіранок, стільців і танцмайданчики в соковиті кольори.


В кінці серпня і у вересні переважають червоні, бордові і оранжеві відтінки. У пору збирання врожаю прикрасою присадибної ділянки стають не тільки клумби, але і плоди дерев: соковиті груші, різнокольорові рум'яні яблука. Пізні квіти - це хризантеми і айстри різних кольорів. Така весілля стане справжнім роздоллям серед дарів природи.



Свадебный ландшафт

Оформлення ділянки


На додаток до тієї краси, яку природа створює на вашому присадибній ділянці, необхідно буде продумати і деякі практичні моменти. До них відноситься розстановка столів, обладнання танцмайданчики, місця для спілкування та складання подарунків. Для цих потреб цілком підійде садові меблі, прикрашені спеціально для весілля.


Сьогодні прийнято прикрашати весілля легкими струмливими і прозорими тканинами типу органзи. Тканиною обертається кожен стілець для гостей, вона може служити в якості даху і стін в наметі для молодих. До речі, таке рішення також допоможе сховатися від сонячних променів.


Стиль весілля на природі


Одна з провідних сучасних тенденцій - проведення весілля в одній обраної концепції. Приміром, для африканської весілля ландшафт слід доповнити солом'яними дахами і іншими аксесуарами. Середземноморська весілля оптимально пройде на тлі правильно оформленого басейну.


Проте найбільш гармонійно серед квітів і дерев нашої смуги буде виглядати весілля, задумана в народному стилі. Розшиті сукні, яскраві стрічки, вінки з польових квітів, дерев'яний посуд. Цікаві звичаї та інші атрибути культури наших предків зроблять таке торжество незабутнім.


Весільні салони Москви пропонують кожній нареченій замовити дизайнерське плаття в середземноморському, кантрі або етнічному стилі. В якості головного убору замість фати серед квітів і плодів буде гармонійно виглядати витончений вінок з ніжних квітів.



Стаття оновлена 16 липня 2010р *
Просмотров: 578 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz