Главная | Регистрация | Вход
Вторник, 23.04.2024, 17:50
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Ноябрь » 22 » Постарайтеся закінчити співбесіду
01:29
 

Постарайтеся закінчити співбесіду

Спосіб розмірковувати

Постарайтеся закінчити співбесіду в позитивному ключі, підтвердіть свою зацікавленість в отриманні даної посади і відзначте, чому саме ви будете хорошим вибором для того, щоб виконати дану роботу.

Як уникнути розчарування при наймі на роботу

Що таке розчарування?

Розчарування — це наслідок дуже ретельного планування

Якщо ви вирішите, що можете влаштуватися на роботу тільки менеджером з персоналу, то ймовірно будете розчаровані тим, що більшості фірм не потрібно такий фахівець. Що ж, погляньте на проблему ширше: що ви можете робити, де ваші здібності можуть бути використані. Може виявитися, що робота у відділі реклами вам також доведеться до душі. Дозвольте собі дивитися на світ широко відкритими очима.

Розчарування — наслідок самообману

Вам потрібна робота, ви шукайте відповідне місце вже кілька тижнів … І ось нарешті — удача. Хороша фірма, хороші люди, пристойна оплата. Тільки невеликий сумнів щодо законності цього бізнесу. Насправді, ви вже в той момент знали, що довго це не триватиме, але робота так потрібна. Так будьте чесні з собою, не обманюйте, скажіть собі: «Що ж, я буду працювати тут, поки є така можливість».

Розчарування, як наслідок невірної самооцінки

Складно сказати, що гірше: завищена або занижена самооцінка. Краще не мати ніякої, ніж одну з них. Але якщо ви страждаєте від завищеної самооцінки, то часто інші люди будуть притискати вас до землі, в той час, коли ви прагнете в непосильну висоту. Оточуючі не помічають того, який ви хороший, звичайно, це може викликати розчарування. Занижена самооцінка дозволяє оточуючим навантажити вас понад усяку міру. Це теж хороша причина розчаруватися в людях, в роботі, в навколишньому світі.

Як дізнатися хорошого працівника

Необов'язково те, про що піде мова нижче є правдою. Швидше за все це не істина. Це тільки спосіб розмірковувати на цю тему.

Людська свідомість прагне створити класифікацію, так йому зручніше.

Просмотров: 507 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz