Главная | Регистрация | Вход
Пятница, 29.03.2024, 02:15
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2014 » Март » 1 » Напередодні Водохрещі – пам’ятайте про безпеку!
10:09
 

Напередодні Водохрещі – пам’ятайте про безпеку!

15.01.2013

Напередодні Водохрещі – пам’ятайте про безпеку!

19 січня всі православні християни відзначатимуть одне з головних свят - Водохреща. Для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду. Щорічно рятувальники області забезпечують безпеку цих заходів. Для цього чітко визначаються місця для купання, обстежуються днища водоймищ та вживаються додаткові заходи безпеки. Тож, всі охочі зможуть належно вшанувати християнські традиції у спеціально обладнаному для цього місці, без ризику для життя.

Пам’ятайте, неприпустимим є купання в необладнаних для цього місцях та з неперевіреним дном. Не можна розпочинати Хрещенські забави без представників служб порятунку і медичних працівників та купання дітей без нагляду батьків чи дорослих. Не можна пірнати у воду безпосередньо з льоду. При груповому купанні, кількість людей, що знаходиться у воді, не повинна перевищувати трьох осіб.

У жодному разі не пірнайте у воду - заходьте в ополонку повільно й обережно. Уникайте великого скупчення людей біля купелі. Пам’ятайте, що глядачі не повинні виходити на кригу, а бажаючим зануритися слід по черзі обережно підходити до ополонки.

Всім відвідувачам хрещенській купелі необхідно знати: в ополонці необхідно бути всього кілька секунд - зазвичай не більше трьох, - потім потрібно перевдягнутися у теплий одяг і піти в тепле приміщення або автомобіль, де відразу випити гарячого чаю з медом.

Нехай зимові свята залишать по собі лише світлі та теплі спогади!

ГТУ МНС у Запорізькій області звертається до громадян:

-зберігать пильність під час перебування біля води та на льоду!

Шановні батьки!

Розкажіть дітям про небезпеку прогулянок по замерзлій річці!

-Не пускайте дітей на лід!

-Не жартуйте з власним життям!

-Не нехтуйте спокоєм та добробутом Вашої родини!

-Пам’ятайте, що купання в ополонці й вживання алкоголю – несумісні!.

Головне територіальне управління МНС у Запорізькій області повідомляє, що вшанувати християнські традиції без ризику для життя можна буде на центральному (Жданівському) та Правобережному пляжах. На території будуть чергувати карети «швидкої допомоги», рятувальники, а також буде встановлено намет.


Просмотров: 512 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz