Главная | Регистрация | Вход
Суббота, 20.04.2024, 19:12
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Июль » 7 » Консалтинг в киеве
06:54
 

Консалтинг в киеве

Posts Tagged ‘архив’

середа, Лютий 22nd, 2012

Існує думка, що в Індії антисанітарія така, що вижити можна, тільки якщо кожний прийом їжі запивати для дезінфекції пляшкою віскі. А пити можна тільки воду з запечатаних пляшок, і то краще додати в неї марганцівки.

Я їв у десятках ресторанів, завжди п’ю в них воду, яку наливають з глечика, п’ю іноді воду із спеціальних кранів “питна вода”, кожен день купую у вуличних кіосках свіжовичавлений сік лайма, сік цукрового очерету або чай (не якийсь там tea , а національний напій chai – чай з молоком, цукром і всякими спеціями). Більше місяця я в Індії – і жодного розлади.

Якби все було так небезпечно, як пишуть в інтернеті, місцеві вимерли б, правда? А якщо з дурними туристами трапляються якісь отруєння, то це відбувається тому, що вони замовляють не ту їжу, яку індійці самі їдять і вміють готувати, а намагаються жерти якісь свої європейські викидони, всякі спецзамовлення, типу “без спецій” ( натуральна дезінфекція, між іншим) і які-небудь пончики з борщами. Що ж. Таким туристам – туди й дорога. Приїхав у країну – поважай звичаї, і роби як місцеві – вони тут не одну тисячу років живуть, і навчилися правильно харчуватися.

Мої улюблені індійські страви (кожне коштує 1-2 долари скрізь, від Мумбая і до самих до околиць):
– Креветки колівада – обсмажені в паніровці креветки;
– Креветки Джинджер – зліплені купками по кілька штук креветки в соусі;
– Кашмірський плов – плов вегетаріанський, але в нього накидано стільки всього – від горіхів до невпізнаних ягід, що м’ясо вже буде зайвим;
– Курка райшмі – шматки курки без кісток, обсмажені і обваляні в спеціях, цибулі і дрібно нарізаному вареному яйці;
– Сирна пакода – обсмажений в чомусь смачне сир шматочками;
– Паротит з бананом і кокосом – типу пирога;
– Доса – типу здоровенного млинця, який покладається вмочати в різні соуси;
– Томатний крем-суп (супи є майже скрізь, але тільки китайські – своїх, схоже, в індійській кухні немає).

Напої (від 10 до 50 центів):
– Chai;
– Молоко БАДам – з присмаком мигдалю;
– Свіжий сік – тут повно ресторацій, що займаються виключно приготуванням свіжих соків з десятка фруктів і різних їх поєднань. Сік готується часто не тільки з фрукта, а ще з купи всякої фігні – сиропу, якихось спецій, льоду і газованої води. Але виходить настільки смачно, що просто офигеть.

Знову фото з Хампі:


У людей свято Пуджа.

неділя, Січень 8th, 2012

Дивна історія! Людина під сорок повинен позбудеться усіляких ілюзій.
Звичайно, «Блаженний, хто змолоду був молодий», а далі там, здається:
«Хто в двадцять років був франт иль хват,
А в тридцять вигідно одружений;
Хто в п’ятдесят звільнився
Від приватних і інших боргів ».
Пригадується інше висловлювання – про те, що якщо людина в двадцять не лівий, то він скотина, а якщо в сорок лівий, то він дурень. І Пушкін, і невідомий оракул практичної мудрості, взагалі-то говорять про одне й те ж. Проблема тільки в тому, що аж надто екстравагантно Олександр Сергійович «звільнився від приватних і інших боргів», та й писав він з деякою іронією.
По всій видимості, прихильність лівим ідеям, справедливості та іншим романтичним, навіть сентиментальним химерам, який, наприклад, є дружба, на думку поділяють другу «істину» – є істотною вадою виховання. Мені в 2011 буде 39 років. Чомусь, не хочеться «стає розумним і дорослим», якщо цього вимагає відмови від будь-яких «наївних» установок. Хоч існування і підкидає постійно всяку капость кшталт зради друзів, розчарування та іншого. Фігушки! Як співається в популярній пісні: «Подруга підкинула проблем. Сука! Але це не означає, що нікому не можна вірити, Міші треба відірвати яйця … »Останнє, про помста – це не цікаво зовсім, не наш метод.
Уж залишуся який є.
Найстрашніше – стати мудрим і вимовляти банальності з багатозначним виглядом. Мудрість – це інституціоналізація банальності.

субота, Листопад 19th, 2011

Чого мені не вистачало в моєму підході до мрій? Системності і постійної роботи над ними. Часом я загорявся, сідав за стіл і малював красиві ментальні карти: чого я хочу, та як це можна було б отримати, та що треба для цього зробити прямо зараз. У моїх паперових щоденниках за тридцять років їх ведення накопичилося безліч записів, в яких я фантазую, вільно планую своє майбутнє. Користь від них безумовна була. Через деякий час, я перечитував ці записи. Дивуючись від того, як багато, нехай і в дещо іншій формі, збулося. Я заряджався оптимізмом. Я радів цьому, як людина що виграв в лотерею, нехай невеликий, але грошовий виграш. Приємно, але самому собі ти признаєшся, що в усьому цьому твоя заслуга лише в тому, що ти купив квиток.
Звичайно ж я люблю вигравати несподівані подарунки долі. Проте особливість мого характеру така, що я віддаю перевагу, коли майбутнє плекалися в результаті обдуманих і спланованих дій. Це не так нудно, як може здатися. Коли я ділюся своїми поглядами, багато хто починає дорікати мене модними тепер посиланнями. Мовляв “переконання про те, що щастя дістається в наполегливій праці з минулого, це рабська психологія. Треба розслабитися, відкритися світові і ти отримаєш від цього життя все. Все по-справжньому потрібне тобі приходить без зусиль і з радістю “. Я ніколи не сперечаюся, просто живу по-іншому. Я люблю джаз, люблю імпровізації і легкість у творчості. При цьому сидить в мені переконання, що всьому цьому передує постійна робота треба собою і над своїм виконавською майстерністю, художник постійно працює, переробляє протікає крізь нього життя, як матеріал для творчості.
У моїх відносинах з мріями мені не вистачало такої постійної роботи. Слово робота, тим кого воно викликає сум, можна замінити на творчість. Будь-яка робота без указки, робота на себе, за велінням серця (підставте своє визначення) – це творчість. Мені не вистачало постійного творчості.
Я як рибалка закидав снасті-плани за звичкою впевнений, що на мої мрії щось та клюне. Щось і клювало, хоча найчастіше я навіть забував потім перевіряти, що саме. Або як мисливець просто брав із собою в дорогу зброю. Трапиться щось у дорозі, підстрелити, не попадеться – значить “не судьба”. Для себе я назвав таке ставлення до планування і мрій, підходом кочівника. Час було ставати хліборобом.

п`ятниця, Листопад 18th, 2011

Наскільки швидко мерзотний політкоректний новомова проникає в ЗМІ! Під час даун-скандалу тележурналісти та диктори швидко призвичаїлися замість “діти-інваліди”, завчено вимовляти “особливі діти”. А сьогодні Ксенія Собчак на зйомках замість “нормальні діти” весь час говорила “так звані нормальні діти”.
Цей говно-мова покликаний затушувати реальність і зрівняти в суспільному сприйнятті нормальних людей з клінічними недоумкуватих. Щосили просувається думка, що дауни “нічим не відрізняються від так званих нормальних людей, просто вони трохи повільніше сприймають шкільну програму”. Прекраснодушних манилівські інтелігенція закопує очі і старанно переконує себе і народ у тому, що чорне – це біле, біле, біле …

понеділок, Листопад 7th, 2011

Якщо ви скаржитеся, що вас ніхто не помічає, то як думаєте їм?
-Ах, яка краса! – Вигукнула амеба, побачивши інфузорій туфельку. І ніяково додала,-Пробачте, а іншого розміру вас немає?
***
-Ось це ложноножкі! – Присвиснув жгутіконосец, проводжаючи поглядом амебу.
-І цитоплазма теж нічого … – Мрійливо відповів інший.
-А ядра-то, ядра!
-Цікаво, справжні?
Обидва відчули, як їх джгутики непристойно відстовбурчились.
-Які ж вони всі одноклітинні! – Подумала амеба і пирхнула.
***
-Дорога, а може бути все-таки статевим способом? – З надією запитав жгутіконосец у дружини і несміливо погладив її ніжну мембрану.
-Знаєш, дорогий, – дружина страдницьки прикрила очі,-Що-то у мене сьогодні голова розболілася … Давай краще безстатевим.
***
-І де ти такого підхопила!? – Поцікавилася одна амеба в іншої, загоряючи на березі болота.
-Місця треба знати, – загадково відповіла та і з гордістю подивилася на свого нового обранця. Той плескався у воді, спритно перевертався на спину, охоче демонструючи свої присоски, і шумно пирхав.
-Щаслива … – Зітхнула подруга.
-Не хвилюйся! Одажди і ти підхопити, – заспокоїла її амеба й закохано глянула на свій новий вірус.
***
-А ви правда вундеркінд?! – Пролунав тоненький голосок з натовпу.
-Правда! – Гордо відповів вундеркінд і прийняв позу мислителя.
-Два плюс два чотири! – Заявив він, нарешті, після довгих роздумів. Натовп ахнула.
-Багатоядерний! – Захоплено зашепотіли глядачі.
***
-Ну дааарагой, ти міііня люби? – Пискляво простягнув жгутіконосец і потягнувся до іншого жгутіконосіку.
-Аааатстатнь, прааатівний! – Мляво штовхнув його той і хихикнув.
-Уууу, прокляті фагоцити! – Роздратовано кинула пенсіонерка-гідра і посварилася парочці помилково-кулаком.
***
-Діліться і розмножуйтеся! – Прогримів пастор інфузорій, закінчуючи недільну проповідь.
-Але пам'ятайте! Якщо не припините займатися фотосинтезом, – пастор інфузорій зробив паузу і багатозначно обвів парафіян суворим поглядом, – Те позеленіє!
Всі з жахом охнули.
***
-Прощавай, жорстокий світ! – Вигукнула амеба. І поделілась.Tags:

субота, Вересень 17th, 2011

Чи бувало у вас так: людина любить ті ж фільми, що і ви, ті ж вірші, ті ж книги – і при цьому зовсім гондон? (Чи може гондон бути досконалим? Іноді – безумовно). А другий тягнеться від абсолютної пошлятінкі і при цьому – добрий, надійна людина?! Не побоюся цього слова порядна.
У мене так нечасто, але бувало.
До цих пір не знаю, що з цим робити.
автор зайця

понеділок, Серпень 29th, 2011

Додивився вчора останню частину “Зоряних воєн” (нарешті то подивився всі шість від початку до кінця) і запал мені ось цей останній епізод, де син возз'єднується з батьком. Не можу вважати Дарта негативним героєм … у всьому винні понти джідаев, не разглядевшіе складну особистість Скайуокера. Тому їх там так легко і покришити, тому що зазналася добре.
Ну а добро без сумнів сильніше зла, тільки якщо воно від душі а не з розрахунку.
Хороший, в загальному, фільм. Наші до цих пір не навчилися знімати фантастику – все виходить, схоже на пафосний бойовик.
,

Просмотров: 668 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz