Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 25.04.2024, 12:58
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Ноябрь » 6 » Communication live
08:33

У Сумській області знаходится Один з лідерів українського протівсіхства, Батьківщина містера Ю, село Хоружівка, де на одній з двох дільніць села набралося аж 19% протівсіхів. Більше за Це протівсіхів правда набралося на одній з Сільських дільніць Львівщини, 2 ПОЛОГОВОГО БУДИНКУ, арктічній станції України та МОРСЬКИХ суднах. На одному з МОРСЬКИХ суден приписаний в Ізмаїлі навіть замайорів прапор абсолютної перемоги протівсіхства, єдина така дільниця в Україні :) )

Кож до порівняння, карта результатів парламентських віборів по сільрадах:

Дивись, Петре, ти поспів якраз в пору:
завтра Івана Купала. Одну тільки цю ніч
на рік і цвіте папороть. Чи не прогав!
Н.В. Гоголь «Вечір напередодні Івана Купала»


Іван Купала (иванова ніч, иванов день) – один з головних свят календаря слов’ян. Купальські обряди, що здійснюються в переддень свята («ніч напередодні Івана Купали»), становлять складний обрядовий комплекс, що включає: збір трав і квітів, плетіння вінків, прикрашання зеленню будівель, розпалювання вогнищ, знищення опудала, перестрибування через багаття або через букети зелені, обливання водою, ворожіння, висліджування відьми, нічні безчинства. Купайла – з найдавніших часів відомий у слов’ян як свято Сонця, зрілості літа і зеленого косовиці. Люди оперізувались перев’язами з квітів, на голову одягали вінки з трав. Водили хороводи, співали пісні. Люди похилого віку за допомогою тертя сухих паличок добували «живий вогонь», розводили багаття, в середину яких ставили жердину з укріпленим на ньому палаючим колесом – символом сонця. Купальські свята відбувалися за часів язичництва на честь Бога Сонця, дружиною якого була світлоносні Заряду, красна дівиця.

 

Communication live

Друзі, а хто знає на що живуть різного роду опоозіціонние активісти?
На що живе “кремлядь” це зрозуміло – на гроші влади.
А ось на що живуть ті хто по іншу сторону барикад, є інформація?
Зрозуміло, що, припустимо, Нємцов, Каспаров на своє життя заробили.
У Чирикова, Навального є бізнес.
Є ще різні персонажі на зразок пейсателя Акуніна, Собчак та інших. Відносно них теж зрозуміло.

А ось звідки отримує дохід та сама юрба активістів, яка кочує з одного мітингу на інший?
Вдень, в робочий час мітинг йде – вони тут як тут.
Увечері після роботи, коли всі звичайні мужики, та й жінки, їдуть без задніх ніг з роботи, ці свіженькі йдуть із заздалегідь намальованими плакатами на протест.
У вихідний, коли більшість людей намагаються час проводити з дітьми йдучи в цирк або парк, ці теж на мітингах.

Зрозуміло, що гасло, що гроші дає Держдеп, напевно, несерйозні – Клінтон вони на хрін не здалися.

Так тоді звідки?
Хто це? Інваліди та каліки живуть на пенсію? Щось не схожі, руки-ноги ніби є.
Безробітні збирають склотару? Те ж щось не схожі – в лахмітті з них ніхто не ходить.
Живуть на гранти міжнародних організацій? Яких тоді саме? І на що вони їх отримують?

Хто знає? Може щось зустрічалося або з кимось розмовляли з цього приводу?
78.50 КБ

Путін не поїде на лондонську Олімпіаду, стверджує The Guardian, посилаючись на якісь “джерела в дипломатичних колах”. “Мабуть, це знак, що російський президент, як і раніше дивиться на Великобританію з роздратуванням і невдоволенням”, – вважає журналіст Люк Гардінг. Ймовірно, Путін направить в Лондон прем’єра Медведєва.

Путін затаїв багато образ на Великобританію. Серед причин – справа Литвиненко, заклики не видавати віз високопоставленим росіянам, обвинуваченим у порушеннях прав людини, відмова екстрадувати “провідних критиків Кремля”, за висловом Гардінга. Існують також великі розбіжності по сирійському питання.

У середу британський парламентарій Денис Макшейн привітав рішення Путіна пропустити Олімпіаду. “Раніше цей депутат рекомендував Даунінг-стріт роз’яснити, що Путін – небажаний гість на Олімпіаді”, – нагадує автор. Тепер Макшейн трактує крок Путіна як поворот “до більш націоналістичного авторитаризму і відмови від західних цінностей”. “Він не хоче їхати в демократичну країну і усвідомлює, наскільки став непопулярний через свою незгоду забезпечити верховенство закону і правосуддя в Росії”, – додав депутат.

На думку автора, після інавгурації Путін “тримається на диво непомітно: ніяких піар-акцій або фотосесій, характерних для його передвиборної кампанії”. Мабуть, в Кремлі намагаються уникнути спонтанних зустрічей президента з простими росіянами, вважає журналіст.

На відкриття лондонської Олімпіади прибуде рекордна кількість глав держав – приблизно 120. Гардінг зазначає, що не приїдуть “лідери з чорного списку ЄС”: Асад, Мугабе, Лукашенко, але очікуються авторитарні правителі Узбекистану і Туркменії.

Джерело – kp.ru

> div>

Айзек Азімов

Вставити ДЕТАЛЬ “Б” В ОТВІР “А” …

Одягнені в безглузді скафандри Дейв Вудбері і Джон Хансен із завмиранням серця спостерігали за величезним ящиком, який, повільно розгойдуючись на стропах, переміщувався з люка транспортного корабля у вантажний шлюз їх станції. Застрягши майже на рік на П’ятій Космічної, де фільтроустановкі гриміли, труби гідропоніческой системи текли, а генератори повітря постійно тріщали і частенько вирубувалися зовсім, вони відчували цілком зрозумілу дратівливість.

– Нічого у нас толком не працює, – твердив Вудбері скорботно, – тому що всі установки ми збираємо вручну.

– Та ще за інструкціями, складеними якимись ідіотами, – вторив йому Хансен.

Їх скарги були цілком обгрунтованими. Фрахт транспортних кораблів влітав в копієчку, і для економії місця та коштів все обладнання доставлялося в розібраному вигляді. Монтувати його доводилося самим – власними загрубілими руками за допомогою примітивних інструментів, керуючись туманними і плутаними кресленнями та інструкціями.

Чи не розгинаючи спини, Вудбері писав скарги, які Хансен прикрашав відповідними прикметниками, і благання про допомогу надходили на Землю.

І Земля відгукнулася. Був сконструйований спеціальний робот, позитронний мозок якого начинили званнями про монтаж і демонтаж будь-якої існуючої у всесвіті машини.

Саме цей робот і знаходився у щойно доставленому ящику, і Вудбері буквально затремтів від радісного нетерпіння, коли вхідні двері шлюзу закрилася.

– Насамперед, – сказав він Хансену, – накажемо йому перебрати весь синтезатор їжі і відрегулювати програму виготовлення біфштексів, щоб вони виходили з кров’ю, чорт забирай, а не пересмажені.

Вони накинулися на ящик, але орудували демолекуляторамі дуже обережно, щоб, не дай бог, не зачепити ні атома свого безцінного робота, повністю зібраного, нарешті для їх станції фахівцями – монтажниками фірми-виробника.

Кришка відвалилася. А в ньому, акуратно упаковані, лежали п’ятсот окремих деталей і блоків і одна туманна і плутана монтажна інструкція до них.

Переклад Ю. В. Зараховича

РБК: “Партія” Яблуко “почала формування” списку Чурова “. У нього будуть включені керівники виборчих дільниць, на яких були зафіксовані серйозні порушення під час минулих думських виборів.” Список Чурова “викладений на сайті. Зараз у ньому 89 прізвищ.
Приводами для включення в список стали такі порушення, як фальсифікація протоколу і невмотивоване видалення спостерігача.
У “списку Чурова” будуть публікуватися прізвища, імена, по батькові, фотографії людей, причетних до фальсифікацій на виборах.
“Фальсифікувати вибори має стати соромно. Оточення фальсифікаторів має говорити їм, що їхні дії ганебними. Саме на формування такого клімату спрямований наш список”, – заявив голова партії “Яблуко” Сергій Мітрохін. ”

1. Я правильно розумію, що, поки факт фальсифікації не доведено судом, подібні звинувачення на адресу конкретних людей йдуть по статті “Наклеп”? Тоді чому цього не розуміє С.Мітрохін?
2. “Фальсифікувати вибори має стати соромно.” Блаженні, прости Господи.

Не можу дивитися сучасні фільми про війну. Знято дебілами для дебілізації визначився … А обгрунтувати … Краще цього тексту і не напишеш:

Оригінал взято у amiram_g в Вельми тонко зазначено! Наше кіно за війну жжод. Сучасне російське кіно про війну, передвоєнному і і післявоєнне часу випускається вже в таких обсягах, що можна говорити про типові явища.

Типовий сценарист подібних фільмів не звертається до історичних джерел і консультантам, вважаючи за краще в якості першооснови брошури типу “Нові пригоди упиря Сталіна”, а також мемуари маловідомих особистостей під назвою “Таємниця, почута мною від маршала Рокосовського під час спільного справленія великої потреби в громадському туалеті ЦПКіВ в 1954 році “.

Типовий режисер з жаром починає знімати будь-який продукт, наданий на цій першооснові сценаристом, від всіх питань відбиваючись універсальним аргументом: “Нелегко визнавати правду про свою країну”.

Всі дійові особи, як правило, дебіли. Головні персонажі, звичайно, намагаються здаватися не дебілами, але прописані сценарієм вчинки видають у них дебілів.

Сталін, зрозуміло, дебіл. Країною під час війни він не керує, будучи зайнятий тільки однією думкою: кого б тут ще розстріляти? Іноді йому це набридає, і він посилає війська в атаку з живцями від лопат, щоб їх розстріляли німці. Німці істерить від того, що Сталін перекладає на них свою роботу, але нічого зробити не можуть.

Всі мови, вся поведінка типового сучасного кіно-Сталіна свідчить про те, що в трубку він явно забиває не “Герцеговину Флор”, а щось зовсім інше.

У сучасного кіно-Сталіна є один чіткий плюс – він єдиний з кривавих упирів, хто в фільмі не прагне когось згвалтувати.

Весь типовий радянський генералітет жахливо боїться Сталіна і писався в штани. Потім генералітет біжить до підлеглих, і ті теж писати. І так писався від страху все, за винятком бійців штрафбату, набраних у ГУЛАГу. Їм теж хочеться, але писатися – не “по поняттях”. Ще не писав Жуков, так як йому ніколи – він губить солдат в безглуздих атаках заради власного марнославства.

У типовому сучасному фільмі всі сидять ні за що. Буквально ні за що. Ніякого виразного обгрунтування посадки того чи іншого персонажа не проводиться. У кращому випадку на екрані з’являється якась папірець, на якій написано: “громадянин такий-то посаджений надовго, тому що він – ворог”.

У ГУЛАГу сидять також і карні злочинці, але вони, схоже, теж сидять ні за що. Кого не візьми, все виявляються патріотами, і в основі своїй глибоко порядними людьми. Як глибоко порядні люди виявляються рецидивістами у кримінальних стаття, не роз’яснюється.

Всі співробітники НКВС у фільмах – упирі і насильники. Іноді попадаються казна як забралися в органи порядні люди, але їх тут же вбивають упирі і насильники.

Співробітники НКВС у фільмах не дотримуються ніяких законів і творять цілковитий бєспрєдєл, будучи впевненими у власній безкарності – тобто, вилита поліція Росії після останньої реформи.

В сучасному російських фільмах всі радянські громадяни сексуально стурбовані. Усі чоловіки при погонах і посадах норовлять когось згвалтувати, в першу чергу Нонну Гришаєва. Усі жінки перебувають під потенційною загрозою згвалтування, а якщо, попри все, їм вдається його уникнути, вони тут же самі стрімко віддаються кому-небудь. Навіть вмираючі на поле бою герої стурбовані розкриттям теми цицьок.

По ходу, не має сексуальних проблем в СРСР тільки товариш Сталін.

У цієї загальної оргії зеків, співробітників НКВС і всіляких насилуваних жінок періодично пробігає, пропливає або проїжджає якийсь священик. Він хитає головою, чогось бурчить про Росію, яку ми втратили, але всім все прощає і благословляє. Всі хрестяться і продовжують оргію.

Раптово приходять німці. Раптово настільки, що самі німці, схоже, не дуже розуміють де вони і що тут роблять. Всі німці в сучасному кіно – носії високої європейської культури і цінителі музики. Іноді вони запитують у людини з пейсами: “А ви випадково не єврей?” Почувши негативну відповідь, вони радісно відпускають неєврея на всі чотири сторони.

Німці намагаються воювати з Червоною Армією, але та весь час тікає. Щоб хоч якось схилити червоноармійців до бою, німці показують їм гарні вітрила зі свастикою і пригощають шоколадками. Однак червоноармійці воліють брудними і беззбройними тікати в тил, в надії когось згвалтувати.

Воювати з німцями залишаються головні герої в кількості 1-2 чоловік, які за добу-дві знищують пару німецьких дивізій, чому німці звіріють і починають какати на голови з літаків.

Задоволені герої повертаються до своїх, де їх уже чекають співробітники НКВД і негайно всіх розстрілюють.

Зрештою загородзагони ловлять порозбігалися по тилах солдат, збирають їх в штрафбат, дають їм черешки від лопат і ліжка і велять перемагати фашистів.

Офігевшіе від того, що відбувається фашисти намагаються було вбити всіх, хто з живцями, але потім плюють на це і підриваються на комарика і павучка. Всі залишилися в живих моляться в таємниці один від одного.

Раптово всі опиняються під Берліном, в орденах і медалях. Німці, очманілий від нового повороту подій, мріють тільки про одне – щоб їх у фільмі вбили якомога раніше і при цьому не згвалтували. Останнє важливо, тому що радянські солдати в Німеччині, поставивши прапор на Рейхстаг, відразу відправляються гвалтувати місцеве населення.

Нарешті, ми перемагаємо, після чого НКВД спішно розстрілює всіх героїв. Ті, на кого патронів не вистачило, дружно сідають в ГУЛАГ, де ламаються, втрачають людську подобу і мріють відколоти шматок СРСР, поплисти на ньому за кордон і всіх там згвалтувати.

Йосип Сталін у Кремлі забиває чергову трубку і затягується. Міцний дим сталінської трубки накриває сценаристів і обіцяє новий типовий російський фільм.
http://petrovchik.livejournal.com/157663.html

Днями приїхав зовсім чудовий програміст, який показав мені в моєму макінтоші, айфоне і айпада все-все, і навіть я тепер качаю торренти. Качати торренти раніше мені уявлялося чимось на зразок сільського сортиру-саморобною програмкою, зляпати на коліні, якої в ночі , лякливо озираючись, чортихаючись і перериваючись вайфай, користуються ті лохи, які не вміють дивитися он-лайн. Розумієте, я думала навіть, що качати торенти це значить не можна чіпати комп, тому що від троганья торрент, він же сільський сортир, перерветься, і все доведеться спочатку. Де я набралася цієї дичини, не знаю. Я гордо дивилася он-лайн, вдивляючись в темненький рябої екранчик крізь рекламу. Макс! (Інший Макс)! Нарешті я дивлюся завантаженого тобою Шерлока. Не на торрентах, правда, а мені ще поставили таку жовту фігню, плеєр, якою можна дивитися. Я згодна платити 5 баксів або 10, або 100, в рік, щоб мати безлімітний доступ до всього контенту в мережі. Коли вже так зроблять, а?

Сьогодні я дізналася, що Джастін Тімберлейк – це зовсім не маленька товстенька весела чорношкіра співачка. Як я чомусь думала.
А просто чоловік моєї мрії.
Прдруга, яка стала свідком цього мого потрясіння, пропонує тепер написати йому листа на рожевому сердечку, усипаному блесточкаме і звездочкаме.
Ось все і роз’яснити.
Загалом, це не перший дуже очевидний факт, що проходить повз мене. Та ж подруга, наприклад, пояснила мені, що у мене червоний диплом по психології. Я, загалом, бачила, що у нього червона скоринка, але між собою ніяк нічого не співвідносила. Може, так годиться. Один синій, з тройбаном по літературі забула якого століття, інший червоний, бо синіх не завезли.
Ще я не дивилася “Біле сонце пустелі” і терпіти не можу фільм “Кін-дза-дза”.
Одного разу на зорі туманної юності один юний мотоцикліст попросив у мене викрутку, а мені почулася терка, перепитати я постенялась, але вирішила не дивуватися і слухняно винесла тертку. Мало що він може робити з мотоциклом теркою. Терти там … полірувати … Розумієте, навіть ніхто не засміявся від потрясіння.
Зі мною треба бути обережніше (* лізе в мережу шукати сердечко “)

Дорогий Джастін!
Сьогодні я дізналася, що ти хлопчик, а не дівчинка.
Мені нра твій голений череп, посмішка і розстебнута сорочка.
Давай дружідь.
На жаль, на сьогоднішній день на більше тобі розраховувати нічого, поки я не навчуся відрізняти тебе від Емінема “. (На задньому тлі Джастін ридає і скаржиться матусі).

АПД. З задніх рядів підказують, що Емінем завжди ходить в майці.

У мене є така традиція, коли на годиннику 4 44, я негайно пишу пост в ЖЖ. Не вірите?)

Сьогодні я відправила мамі посилку поштою DHL. До мене прийшли додому з коробкою за розміром, зважили, упакували – 2 кг, взяли півтори тисячі рублів і пішли. Здійснення їй прийде в понеділок, тому що сьогодні була п’ятниця вечір. Півтори тисячі це не дешево, але цінність посилки для мами і брата висока і вони її чекають.

Ще у мене банк Юникредит, коли я вночі знімаю гроші далеко від дому або раптом по приїзду за кордон знімаю в перший день там шекелі або євро в банкоматі, мені стривожено дзвонять відразу ж, і говорять-ви це ви? це ви зняли? Це незвичайна транзакція, ми хочемо переконатися, що ваша карта при вас. Я вже шостий рік в цьому банку і я його ціную. Вони дуже європейські. А вибрав його для мене ІД Афіша, коли я ще там працювала. Зараз не знаю, які у них відносини, а у нас все склалося.

Це мені музикою навіяло. У чужій стрічці прочитала чийсь черговий сумний пост про Пошту Росії, потім черговий гнівний про чергу в Ощадбанку. Я цими двома огранізації не користуюся вже давно принципово. Ніколи. Від них віє безнадійним совком. Вони насильно і безглуздо забирали б мій час і сили, а я їх дуже ціную.

Це не рекламний пост, а просто я дивуюся. Що змушує людей мати справу з цими птеродактилями?
Якщо Пошта Росії дешевше в рази (а це так?), То скільки коштує нервів і часу потім шукати посилку або не отримати її (у мене на неї вкрали три посилки поспіль з шоколадом з Німеччини), або намагатися отримати, стримуючи бажання стукнути по голові хамящую тітоньку?

Або я просто рідко посилки відправляю-отримую, а якщо часто, то це вигідно? Я просто не розбираюся в альтернативах, а для моїх рідкісних потреб DHL ідеально підходить.

Що змушує стояти черги до банкоматів в Ощадбанку або щоб щось оплатити саме там? Комуналку я давно оплачую через Уралсиб (у мене там немає картки), там немає черг ніколи.
Я ось теж птеродактиль, напевно, у мене немає інтернет-банкінгу – я його все ніяк не освою, а то б платила просто в інеті все.

Сумщина. До самої області Додав 1 округ вже готової Харківської області. Чіткість помаранчево-блакитного кордону чудово демонструє, Який великий Вплив на Формування менталітету ма ють звічайнісінькі обласні кордони …
Так Що пора Зробити Івано-Франківськ центром Донецької області, а столиця перенести на Острів Зміїній, щоб весь капітал фізічно НЕ МіГ осісті там :)
Ну …. або боротися з корупцією и централізацією …

Результати по найбільшіх містах:

Місто Явка (%) Тимошенко (%) Янукович (%) Противсіхи (%) Суми 67.7 70.5 22.7 6.8 Конотоп 58.9 55.6 37.4 7.0 Шостка 63.1 38.2 54.4 7.4 Ромні 63.1 78.8 16.1 5.1 Охтирка 62.8 59.5 33.7 6.8 Глухів 64.8 48.5 45.2 6.4 Лебедин 64.4 67.0 27.0 6.0 Кролевець 66.3 79.1 16.9 4.0 Тростянець 67.1 68.8 25.8 5.4 Білопілля 61.0 65.2 29.1 5.7 Путивль 60.2 31.6 63.4 4.9 Буринь 64.9 74.1 21.6 4.4 Краснопілля 69.0 69.2 26.3 4.5 Середина-Буда 61.3 14.7 81.6 3.7 >
Просмотров: 650 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz