Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 28.03.2024, 16:50
Меню сайта
Мини-чат
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2014 » Апрель » 14 » БФ «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» відкрив для
17:26
 

БФ «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» відкрив для

Сьогодні у дітвори, яка мешкає на 40-у мікрорайоні, свято – для них відкрили новенький ігровий майданчик, - інформує «Під прицілом».

В останній день літа малеча дочекалась справжнього свята. У дворі будинку № 14а по вулиці Конякіна відкрили дитячий ігровий майданчик. А отримали діти такий подарунок від Благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Тож вже зранку у передчутті свята перед будинком почала метушитись малеча, якої дедалі ставало все більш та більш. А згодом до них приєднались і казкова Пеппі Довга Панчоха та Бульбашка, які кілька годин розважали дітвору. Тож діти брали участь у різних танцювальних конкурсах, вікторинах та змаганнях. Опісля забав Пеппі та Бульбашка обрали найактивніших хлопчика та дівчинку, яким дали право урочисто перерізати стрічку і відкрити дитячий майданчик.

«Ми й не думали шо колись отакий майданчик матимемо. Зазвичай з батьками змовимось то якогось піску привезем в пісочницю, то тут не так давно одну гірку поставили з качелями. А так де… то все копійка. В нас же ж тут дітей… тут і з 12 і з 14 дому. Бачте як багато набігло. Якби на Ігор Палиця, то я і не знаю як би без того - греблися б діти в асфальті», - сміється Олена, мама двох хлопчиків.

Тут і гірки, і гойдалка, і навіть шведська стінка з кільцями для силових вправ. Тож ініціатори ідеї подбали, аби малеча не тільки тут бавилась, а й виховувала свій фізичний дух. Вартість спорудженого майданчика сягнула 52 тисяч гривень. Це вже четверта ігрова зона, яку відкрили у Луцьку за сприяння Благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці –Новий Луцьк».

«Всі говорили «вибори пройдуть, вибори пройдуть… і пропаде», а ні бачте, майданчики дітям ставить, інвалідам помагає, на відпочинок дітей простих возить. Хоть щось та й робить для тих, хто його обирав, а не як решта… Тож все-таки благодійний фонд Ігоря Палиці робив за свої гроші, з нас же ж ні копійки», - тішиться Тетяна Левчук.

Після офіційного відкриття, малеча отримала солодкі подарунки та повітряні кульки. Тож по завершенню свята діти хором подякували народному депутату Ігорю Палиці за такий чудовий подарунок і побажали йому здоров’я.

Просмотров: 462 | Добавил: hbourse | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz